Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οδυσσεύ άσχημα νέα από την πατρίδα Γαία...-Η απόλυτη ξεφτίλα !

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ!

Η απόλυτη ξεφτίλα !

Σήμερα πάνω στα προπύλαια μπροστά στην Ακαδημία των Αθηνών και κάτω από τα αγάλματα του Πλάτωνα, Σωκράτη, Αθηνάς και Ερμή, δίπλα στα νεοκλασικά σε ιωνικούς ρυθμούς χτίσματα των προπυλαίων όπου ούτε ορθόδοξη λειτουργία τελέστηκα ποτέ δημόσια, πήγαν Μουσουλμάνοι ! και τέλεσαν υπαίθρια λειτουργία !!!

Και δεν είναι το γεγονός ότι δεν έχουν το δικαίωμα να γιορτάζουν τις θρησκευτικές τους τελετές υπαίθρια, αλλά το γεγονός της πολύ προσεκτικής και απόλυτα συμβολικής επιλογής τους του συγκεκριμμένου χώρου που αποτελεί αρχιτεκτονικό προπύργιο της ανάμνησης της κλασικής Ελλάδας και των Ελληνικών αρχιτεκτονικών ρυθμών. Μιας Ελλάδας που από τα αρχαία χρόνια πάντα πρέσβευε (ιδίως η κλασική Αθήνα ) τη δημοκρατία και την Ελευθερία. Έννοιες τελείως αντίθετες προς το πρότυπο του Θεοκρατικού κράτους που στήνουν οι Μουσουλμάνοι ανά τους αιώνες στις μουσουλμανικές πατρίδες τους.

Όπως επίσης δεν είνια τυχαίος και ο χρόνος που πραγματοποιούνται τώρα στην Ελλάδα τέτοιες συμβολικές τελετές. Τους πειράζει το πρότυπο του Ελεύθερου Έλληνα πάρα πολύ όλους αυτούς τους κυρίους που αιώνες τώρα προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τον Έλληνα για να μην υπάρχει πλέον στον κόσμο κανένα πρότυπο ελεύθερου σκεπτόμενου ατόμου έτσι ώστε εν συνεχεία να φέρουν την δική τους παγκόσμια δικτατορία.

Κατάργηση λοιπόν της έννοιας της Δημοκρατίας μέσω απίστευτα και εσκεμμένα ανίκανων κυβερνήσεων στην Ελλάδα που οδηγούν στην συνειδητή άρνηση και απομάκρυνση των πολιτών από τα δημοκρατικά τους δικαιώματα (κάλπες) και δεύτερον ξέφτισμα των Κλασικών Ελληνικών προτύπων, για πολιτειακά συστημάτα που προστατεύουν την ελευθερία του ατόμου και μάχονται τον θρησκευτικό δογματισμό, μέσω ανοιχτών συγκεντρώσεων σε συμβολικά μέρη για την αιώνια δημοκρατία της Ελλάδας όπως αυτή συμβολίζεται στα προπύλαια και στην Ακαδημία των Αθηνών.

Η απόλυτη ξεφτίλα.. έτσι τιμούμε τις Θερμοπύλες του Λεωνίδα και τις μάχες του Μαραθώνα που σταμάτησαν ορδές των απολυταρχικών καθεστώτων της ανατολής να περάσουν στην Ευρώπη που σήμερα, έστω και με δυσκολίες, συνεχίζει να λειτουργεί με τα πρότυπα της Αθηναϊκής δημοκρατίας και ελευθερίας του ατόμου.

Οι πρώτες που πρέπει να αντιδράσουν είναι οι γυναίκες της Ελλάδας ενάντια στην μπούρκα, τα βασανιστήρια, τον μαρτυρικό θάνατο με λιθοβολισμό και την σκλαβιά που επιβάλουν οι Μουσουλμάνοι στις γυναίκες μέσα στις χώρες τους.

Αυτά δεν χωράνε στην Ελλάδα με ΤΙΠΟΤΑ !!!

 "Έπτάγονος"

ΠΗΓΗ: ΒΙΣΑΛΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...