Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Δεν ήταν τυχαίες οι τοποθεσίες που επιλέχθηκαν για τις προσευχές των μουσουλμάνων .

"Τελικά το νέο τζαμί είναι έτοιμο , δεν χρειάζεται να χτιστεί ολόκληρο , απλώς ένας μιναρές λείπει και μια μικρή ανακαίνιση.Το Πανεπιστήμιο Αθηνών τηρεί όλες τις προϋποθέσεις για το νέο τζαμί , είναι στο κέντρο , έχει άμεση πρόσβαση , μεγάλο προαύλιο χώρο ( κατάλληλο και για παζάρι ), και εντυπωσιακή αρχιτεκτονική(μια διόρθωση μονό στην πρόσοψη θέλει ,να σβηστούν οι τοιχογραφίες και να αντικατασταθούν με λέξεις από το κοράνι)".
Ας αφήσουμε στήν άκρη τα αστεία , αν και μονό αστεία δεν είναι αυτά που είδαμε σήμερα εμπρός στον ναό του πνέυματος.
Εδώ και πολύ καιρό το Πανεπιστήμιο έχει καταληφθεί από λαθρομετανάστες που κάνουν παραεμπόριο ,χωρίς ουσιαστικά καμιά αντίδραση από την αστυνομία και τον δήμο Αθηναίων.
Ίσως ισχύει και εδώ ο περίφημος νομός για το άσυλο ,και την "ελεύθερη διακίνηση ιδεών" που στην προκειμένη περίπτωση είναι ελεύθερη διακίνηση παρανόμων προϊόντων.


Η παραχώρηση του Πανεπιστημίου και της πλατείας Αττικής(κυρίως) και αλλων χώρων στο πολύπαθο κέντρο στους μουσουλμάνους για προσευχή είναι φανερό ότι έγινε για κάποιον λογο.
Πως αλλιώς να εξηγηθεί ότι διάλεξαν κεντρικά σημεία της πόλης που υπάρχει αντίδραση κατά των λαθρομεταναστών ,όπως η πλατεία Αττικής .Θα μπορούσαν να διαλέξουν άλλες περιοχές για να προσευχηθούν οι μουσουλμάνοι , πχ το ΟΑΚΑ όπως ειχε γίνει και παλαιότερα.
Σε αυτή την περίπτωση δεν θα υπήρχαν αντιδράσεις ,η αν υπήρχαν θα ήταν ελάχιστες.
Αντί αυτού επέλεξαν το Πανεπιστήμιο και την πλατεία Αττικής .
Δεν σκέφτηκαν ότι θα υπήρχαν αντιδράσεις όπως έγινε παλαιοτέρα με προσευχή στην πλατεία Γκοτζιά;
Δεν σκέφτηκαν ότι η επιλογή της πλατείας Αττικής θα φέρει αντιδράσεις από τους πολύπαθους κατοίκους της γύρω περιοχής;
Δεν σκέφτηκαν τι αίσθηση και αγανάκτηση θα προκαλούσε η εικόνα του Πανεπιστημίου Αθηνών ως τόπος προσευχής χιλιάδων μουσουλμάνων;
To σκέφτηκαν ,γι’ αυτό και ενήργησαν έτσι ,γιατί αυτό επιδιώκουν ,αυτό τους εξυπηρετεί για να πετύχουν τους σκοπούς τους.
Θέλουν να υπάρξουν έντονες αντιδράσεις για να έχουν άλλοθι για τις επόμενες κινήσεις τους.
Είναι προφανές ότι σε ένα κλίμα έντασης μπορούν να περάσουν ευκολότερα και τα νέα οικονομικά μέτρα που τους ζητάει το ΔΝΤ ,και η Τρόικα.
Ευκολότερα όμως πλέον θα χαρακτηρίζουν κάθε αντίδραση των αγανακτισμένων πολιτών του κέντρου και γύρω από αυτό ως «ρατσιστική» ώστε να επεμβαίνουν καταστάλτικα. θα δίνουν συνεχώς στους λαθρομετανάστες μεγαλύτερη ελευθερία ώστε να πετύχουν τον σκοπό τους…να εξαφανίσουν τον πατριωτικό χώρο και κάθε μορφή αντίδρασης στα πολιπολιτισμικά τους σχέδια.


Σε αυτή τους την προσπάθεια έχουν αρωγούς και τους δήθεν προστάτες των λαθρομεταναστών , τους μισθοφόρους του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αρχή είχε γίνει με παλαιότερες μαζικές προσαγωγές πατριωτών που ορισμένους μάλιστα τους έβαλαν και πίσω από τα κάγκελα για αρκετό καιρό.
Αυτό δεν θα διστάσουν να το επαναλάβουν με μεγαλύτερη ευκολία και συχνότητα για να πετύχουν τα σχέδια τους , την κατάργηση της εθνικής ταυτότητας , και την κυριαρχία της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν,όλα είναι προμελετημενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...