Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑ-ΣΟΚ

Σαν ερωτευμένα πιτσουνάκια! Δείτε φάτσες! Τρελό δούλεμα στους Έλληνες πολίτες και από τους δύο! χαχαχαχα

Από προχθές όλοι οι πουλημένοι κάφροι ρουφιάνοι μεγαλοδημοσιογραφίσκοι και τα τσοντοκάναλα τους, προσπαθούν να παρουσιάσουν τον Jeffrey σχεδόν ως εθνικό ήρωα, επειδή "τόλμησε" να πει μπροστά στον Ερντογάν πως τα τούρκικα μαχητικά πετάνε πάνω από το Αγαθονήσι και πόσο πολύ έκανε νταντά τον Ερντογάν ο τούρκικος Τύπος που δεν απάντησε τάχα αναλόγως στον Jeffrey!!!!!!
Περισσότερο από εξόφθαλμο ήταν το στημένο σκηνικό από τα αμερικανάκια φυσικά. Πίσω από τις κάμερες ο Jeffrey ξεπούλησε στους τούρκους το μισό Αιγαίο και συμφώνησε με τον Ερντογάν να περάσει το στημένο σκηνικό της τάχα μαγκιάς του Jeffrey να μαλώσει τους τούρκους μέσα στην έδρα τους, που πετάνε πάνω από τα νησιά μας, που κατέχουν παράνομα την Βόρεια Κύπρο και πως τάχα δεν πρόκειται να δουν Ευρωπαϊκή Ένωση οι τούρκοι εάν δεν αποσύρουν το Casus Belli κατά της Ελλάδας! Και όλα αυτά για να αποπροσανατολιστούν κυρίως οι Έλληνες πολίτες από την συμφωνία ξεπουλήματος του Αιγαίου στην Τουρκία και να προσηλωθούν στο στημένο σκηνικό που παρουσίαζε ως εθνικό ήρωα τον Γιωργάκη.
Ρε αλήτες το ξέρουμε πως μας περνάτε για όρνια και με το δίκιο σας μιας και ακόμα σας ψηφίζουν πολλά όρνια αλλά δεν είμαστε όλοι μαλάκες όπως νομίζετε. Εδώ και αιώνες η τουρκική διπλωματία είναι η καλύτερη στον πλανήτη και πάντα μας έκανε σκόνη και βγήκε ξαφνικά ο πανίβλαξ Γιωργάκης που δεν μπορεί ούτε μία κορδέλα εγκαινίων να κόψει και κατάφερε μετά από αιώνες αυτός ο πανίβλαξ φερόμενος ως πρωθυπουργός να κάνει νταντά τους μέγιστους διπλωμάτες και παμπόνηρους τουρκαλάδες; χαχαχαχα Καλή η γκαιμπελίστικη προσπάθεια δεν λέω, αλλά για δείτε μήπως από πίσω σας, ερχόμαστε. Σας έχουμε δώσει μία υπόσχεση και θα την τηρήσουμε. Νύχτα θα φύγετε με ή χωρίς φεγγάρι και εσείς οι απατεώνες πασόκοι και οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι σας και αυτό δεν αλλάζει ρε αλήτες όποιο σκηνικό και να στήσετε.

ΠΗΓΗ: ΥΓΡΟ ΠΥΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...