Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Το κόλπο του Jeffrey έχει στηθεί με στόχο τα Πετρέλαια!

Η «παιδική χαρά» του Jeffrey είναι στην πραγματικότητα οι «κομάντος» των κερδοσκόπων.

Όλα δείχνουν πως δεν ήταν τυχαία η επιλογή του φόντου για το διάγγελμα του Καστελόριζου. Τότε δεν είχε ακουστεί τίποτα ακόμα για «πώληση νησιών» και τα σχετικά. Τότε είχε ανακοινωθεί απλά η έναρξη των εργασιών παράδοσης της χώρας στα χέρια των γερακιών της ΕΕ και του ΔΝΤ (ΗΠΑ). Ήταν η ημέρα που περίμενε διακαώς η οικογένεια Τσαντ (Παπανδρέου) για να ξεκινήσει η ολοκλήρωση της αποστολής τους και να προχωρήσουν στην είσπραξη των ωφελημάτων…

Αν βάλουμε στη σειρά κάποια από τα όσα παράδοξα έχουν συμβεί τους τελευταίους 15 μήνες, μια θα είναι η εικόνα που θα δούμε να σχηματίζεται:
Παράδοση του δικαιώματος της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ) σε συγκεκριμένες περιοχές.

Δεν είναι τυχαία η είδηση που κάνει τον γύρω του κόσμου εδώ και κάποιους μήνες (αμέσως μετά το περίφημο διάγγελμα του Καστελόριζου), για «πώληση ελληνικών νησιών». ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ!

Αυτό που διαφαίνεται στο μεταξύ ως γεγονός είναι, πως όλα όσα έχουμε δει να συμβαίνουν εις βάρος της χώρας μας αυτήν την περίοδο, είναι από το Α έως το Ω πολύ καλά σχεδιασμένα, με έναν στόχο: Να πουληθεί το Καστελόριζο και η Ρώ!

Δεν θα μπω στην διαδικασία να τεκμηριώσω αυτόν τον ισχυρισμό -αν και θα μπορούσα άνετα να το κάνω- το αφήνω αυτό σε αυτούς που έχουν και τα απαραίτητα μέσα αλλά και την αρμοδιότητα να το κάνουν. Εγώ απλά το επισημαίνω και σιωπώ προς το παρών, περιμένοντας να δω αν υπάρχουν ακόμα στον τόπο αυτό Έλληνες σαν την Δέσποινα Αχλαδιώτη, την Κυρά της Ρώ, που έδειξε ότι ήταν ικανή να φυλάξει Θερμοπύλες.

Τα στοιχεία πάντως το φωνάζουν: Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση πολιορκίας και η παραπληροφόρηση θυμίζει την χολιγουντιανή σκηνοθεσία της τηλεοπτικής ενημέρωσης για την «Μάχη όλων των μαχών», την «καταιγίδα της ερήμου» του Ιράκ. Μια... υπερπαραγωγή, για την παραπληροφόρηση της διεθνούς κοινής γνώμης, για μια εκστρατεία που είχε παρόμοιο στόχο: Τα πετρέλαια!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...