Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Αρχίζει το ξεπούλημα Νοσοκομείων ;;

Ακούστε στο Video στο τέλος του άρθρου απόσπασμα της συνέντευξης  του κ. Γιώργο Χατζημαρκάκη ( Ευρωβουλευτής των Φιλελευθέρων της Γερμανίας ) για την οικονομία, στην εκπομπή "ΕΙΠΑΝ....στο Ράδιο 9", με το Μπάμπη Παπαπαναγιώτου.
Αναφέρθηκε στα σχέδια της Μέρκελ για πώληση ακίνητης περιουσίας της Ελλάδας, μείωση  επιτοκίων και επιμήκυνση του χρέους.
Παρουσίασε αυτά ακριβώς που αποφάσισαν σήμερα το πρωί οι ηγέτες της Ευρωζώνης.
Στη συνέχεια αφού ανέφερε τι θα μπορούσε να πωληθεί μας έσκασε και την βόμβα για την ιδιωτικοποίηση των νοσοκομείων !!!
Προσέξτε τι είπε μεταξύ άλλων ο κ . Χατζημαρκάκης:
"Ξέρω όμως ότι το Υπουργείο Υγείας της Γερμανίας, έχει κατέβει τώρα δύο φορές στην Ελλάδα να συζητήσει ιδιωτικοποιήσεις στον τομέα της Υγείας. Υπάρχουν μεγάλα περιθώρια για την Ελλάδα στον τουρισμό Υγείας, να γίνει πολύ ελκυστική η Ελλάδα για Άραβες, για Ρώσους αλλά και για Ευρωπαίους να κάνουν τις εγχειρήσεις τους στην Ελλάδα και να μείνουν για 2- 3 εβδομάδες στα νοσοκομεία και στα ξενοδοχεία.
Στο τέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου να γίνει πολύ καλός φίλος με τον καινούριο Ιρλανδό Πρωθυπουργό ο οποίος παλεύει ως καινούρια Κυβέρνηση για πιο χαμηλό επιτόκιο...





ΠΗΓΗ:exomatiakaivlepo

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...