Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Νέα μεγάλη μπίζνα της κυβέρνησης εις βάρος των συνταξιούχων του ΟΓΑ

Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή
2,4 εκατομμύρια το μήνα για... διαχείριση!
Στο πνεύμα "λεφτά υπάρχουν" φαίνεται πως είναι εγκλωβισμένο αυτό το τραγικό συνονθύλευμα των διακυβερνώντων την χώρα. Και φυσικά, λεφτά υπάρχουν, για να αρπάξουν από τον κάθε Έλληνα που στοχοποιούν για να τον καταληστεύσουν.

Το πιό πρόσφατο "δείγμα" της οικονομικής - ληστρικής πολιτικής της κυβέρνησης του μνημονίου, της κυβέρνησης που έχει σαν σύνθημα "να κάνουμε την κρίση ευκαιρία" (αλλά ποτέ δεν μας διευκρίνησε ποιοί θα επωφελθούν από αυτή την "ευκαιρία"), είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, που προφανώς παίρνουν πάρα πολλά χρήματα ως σύνταξη και η κυβέρνηση (των πολυτελών ταξιδιών, των λουσάτων ξενοδοχείων και των απείρων "χορηγειών") αποφάσισε να... τροποποιήσει.

Έτσι, από αυτό τον μήνα οι συντάξεις των αγροτών καταβάλλονται μέσω νέου "εντύπου πληρωμής" και τους γίνεται παρακράτηση για "έξοδα διαχείρισης" 3 ευρώ...!

Σιγά το ποσό, μπορεί να σκεφθεί ο οποιοσδήποτε. Ναι, θα μπορούσε να ήταν έτσι, αλλά εάν σκεφθούμε πως οι μικρότερες συντάξεις που δίνονται είναι οι αγροτικές (περίπου 300 ευρώ το μήνα η ελάχιστη), αλλά και με αριθμό συνταξιούχων που ξεπερνά ελαφρώς τις 800.000 (οκτακόσιες χιλιάδες), τότε "είναι πολλά τα λεφτά"... Γιώργο!

Σας αρέσει η αριθμητική; Αν ναι, πολλαπλασιάστε τα 3 ευρώ με τις 800.000 συνταξιούχων και θα βρείτε το μαγικό ποσό των (περίπου) 2,4 εκατομμυρίων ευρώ... τον μήνα! Το ωραιότερο της υπόθεσης είναι πως αυτά τα χρήματα καταβάλλονται ως έξοδα διαχείρισης, χωρίς να αναγράφεται στο έντυπο επιταγής πληρωμής ο "παραλήπτης" αυτού του "μικροποσού"...

Τα λαμόγια ζουν, αυτά μας οδηγούν. Οι άρπαγες συνεχίζουν να βρίσκονται εδώ. Συνεχίζουν να αρπάζουν, να κλέβουν κυριολεκτικά (μέσα από μικροποσά που αν υπολογισθούν προκύπτουν μικρές... περιουσίες) τον μόχθο των Ελλήνων πολιτών. Και, όποιος νομίζει πως τα πολλά λεφτά είναι στα υποβρύχια, γελιέται, αφού οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι.

Περίπου 2,4 εκατομμύρια ευρώ τον μήνα!!!



Και από που τα παίρνουν οι "αδιάφθοροι"; Από ποιούς τα κλέβουν αυτοί που θέλουν να καθαρίσουν την χώρα και να την οδηγήσουν σε μία νέα πορεία... ανάπτυξης! Από τους αγρότες...! Και η αναφορά γίνεται σε αγρότες και όχι σε μεγαλο-ακτήμονες (τσιφλικάδες)...

Ποιός παίρνει τα λεφτά; Πού πάνε τα λεφτά κύριε Παπανδρέου;

Με βάση την λογική, οδηγούμαστε τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, ενώ με βάση την... δική σας λογική (των αναθέσεων) σε κάποια εταιρεία...

Ποιός, λοιπόν, παίρνει αυτά τα λεφτά;

Μπορεί να απαντήσει ο αρμόδιος υπουργός (όποιος και αν είναι;) ή ο ίδιος ο "αδιάφθορος" πρωθυπουργός;

Είναι μεγάλη η "μπάζα" των 2,4 εκατομμυρίων ευρώ τον μήνα, για να κρυφτεί. Δε νομίζετε;

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Τελικά, το σύνθημα ισχύει:
Το ΠΑΣΟΚ ζει, από την αρπαχτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...