Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Έκλεισε η ανθελληνική ιστοσελίδα "www.bulgarmak.org"?? ή την Κλείσαν και για πιο λόγο???

Μυστήριο: εξαφανίστηκε η προπαγανδιστική ιστοσελίδα bulgarmak.org από το διαδίκτυο


«Έπεσε» η ιστοσελίδα bulgarmak.org από το διαδίκτυο. Και μάλιστα …τόσο πολύ, που δεν υπάρχει ούτε στις «αποθηκευμένες σελίδες» του google.
Όπως έχει αποκαλύψει η διαδικτυακή εφημερίδα AegeanTimes, προπαγανδιστικά ψευδο-επιχειρήματα βουλγαρικής ή σκοπιανής προέλευσης, που αναφέρονταν στην ιστοσελίδα, είχαν αναπαραχθεί από τον Ιό της Ελευθεροτυπίας, πολλές φορές κατά λέξη, χωρίς να αναφέρονται οι πηγές.
Το ότι η σελίδα είναι κατασκευασμένη για να προκαλεί εθνικιστικό μίσος φαίνεται και από τον διάλογο που έγινε ακόμη και στο Indymedia. Και προκαλεί απορία πως το περιεχόμενό της έγινε αποδεκτό από την εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Η αποκάλυψη προκάλεσε συζητήσεις και αντιδράσεις. Σύμφωνα με σχόλια και μηνύματα αναγνωστών, κατασκευαστής της ιστοσελίδας http://www.bulgarmak.org/ είναι κάποιος, Έλληνας πρώην υπάλληλος της ΔΕΗ, βουλγαρικής καταγωγής, ενώ η IP είναι καταχωρημένη στις ΗΠΑ.
Αρκετή συζήτηση προκλήθηκε επίσης, για το αν η ιστοσελίδα είναι έργο «ενός μοναχικού και γραφικού» ατόμου, ή αυτή ενισχύεται άμεσα ή έμμεσα από κρατικές υπηρεσίες. Το δεύτερο, φαίνεται και ως το πιθανότερο, αφού η σελίδα περιέχει έγγραφα της ελληνικής αστυνομίας και φωτογραφίες ενός Έλληνα των Σκοπίων, που είναι προφανές ότι μόνο με συστηματική παρακολούθηση μπορούσαν να αποκτηθούν, αφού απεικονίζουν το πρόσωπο αυτό σε διαφορετικές συγκεντρώσεις, χρόνους και τοποθεσίες, δείχνουν την ταυτότητά του κλπ
Επειδή προκάλεσε ενδιαφέρον ακόμη και σε δημοσιογραφικούς κύκλους, για το αν επρόκειτο περί αντιγραφής ή όχι, πρέπει να σημειώσουμε ότι η ιστοσελίδα αναφέρει ως χρόνο έναρξης της λειτουργίας της το 2002. Αρχικά είχε την διεύθυνση http://www.geocities.com/bulgarmak,

Πάντως εμείς έχουμε αποθηκεύσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

http://megoulina.blogspot.com/2008/03/bulgarmakorg.html
  
Άλλαξε ο Μανολιός κι έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!! 
Η ανθελληνική ιστοσελιδα bulgarmak έκλεισε???
Όποιος κάνει copy-paste, τα "copy-paste" του istoriffy(vodenec) και το ψάξει στο Google ένα απο τα πρώτα sites που θα βγεί ειναι το site του "www.bulgarmak.org/" αν κάποιος προσπαθήσει να το ανοίξει δεν θα τα καταφέρει, γιατί απλά έχει κλέισει ή την έκλεισαν!!!!

Αυτά ομως που γράφει η ιστοσελίδα "bulgarmak" είναι πολύ εύκολα να τα βρεί στην ιστολελίδα με το όνομα """ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ""", με μια ματιά θα καταλάβει κανείς ότι η ιστοσελίδα "bulgarmak" για τα "ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ"( Η οργάνωση ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ αναγνώρισε πρώτη διεθνώς το ...www.bulgarmak.org/mainp) άλλαξε κουστούμι και σήμερα είναι μια παραπλανιτική "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ" ιστοσελίδα, που θέλει να περάσει την ιστορία της ιστοσελίδας "bulgarmak" με άλλον τρόπο, με άλλο όνομα, δήθεν μιας "αριστερής" οργάνωσης στην Ελλάδα, που αναδιατυπώνει τον "bulgarmac" άλλα και το αναδημοσιεύει, στο διαδύκτιο!!!

Σε λίγο καιρό που θα χαθούν τα ίχνη "Bulgarmac", Θα μοιάζει ότι δεν είναι από αυτήν την Ανθελληνική σελίδα, αλλά δήθεν από ""αριστερούς" "Έλληνες"!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ!!!!

Όποιος και να είναι πίσω από όλα αυτά??? Αυτό που πρέπει από εμάς, είναι να το δημοσιέυσουμε στα blog μας και να το καταγγείλουμε! Ο καθένας όπως μπορεί με τα δικά του λόγια!

lekos28

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...