Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Πασοκισμός: Η γάγγραινα του Έθνους στην τελική της επίθεση.!



Ο μόνιμος υβριστής του Ελληνικού λαού Θεόδωρος Πάγκαλος αποδοκιμάστηκε για ακόμη μια φορά από απλούς πολίτες στην Ελευσίνα. Αυτήν την φορά παρόντες ήταν και μέλη της "πρασινοφρουράς", μέλη της πράσινης Τ.Ο. σε ρόλο χειροκροτητή. Πέρα από τον όποιο εκνευρισμό προκαλεί στον απλό θεατή η όλη εικόνα, πρέπει να κατανοήσουμε πως το απλό, το αυτονόητο, το γενικότερα αποδεκτό ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αυτό το γκρουπ των οπαδών είναι μια άλλη κατηγορία. Αποτελείται από φανατισμένους πραιτωριανούς, στελέχη του κομματικού κράτους του ΠΑΣΟΚ.
Προέρχονται από την πρώτη, την αρχική "μαγιά" του παλιού ΠΑΣΟΚ, της αριστερής φρασεολογίας, απομεινάρια μιας εποχής που ικανοποιούσε προσωπικές φιλοδοξίες, μιας εποχής που η "προσωπική επανάσταση" του Πασοκτζή μεταφραζόταν σε βόλεμα σε εργασιακά ζητήματα.

Τι είναι ο πασοκτζής; Σίγουρα όχι σοσιαλιστής. Ποτέ δεν υπήρξε, ούτε καν στα χρόνια της ..."αλλαγής". Το λεγόμενο συμβόλαιο με τον λαό ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα εκείνων των οπαδών. Δεν τους ενδιέφερε αν θα αντιμετώπιζαν κάποια στιγμή πρόβλημα τα παιδιά τους από την πολιτική που με την ψήφο τους έφερναν. Το μόνο που λένε ακόμη και τώρα είναι "εγώ έφαγα ψωμάκι με τον Ανδρέα".
Βλέπετε; Πάντα το "ΕΓΩ"!
Ο Πασοκτζής αδιαφορεί για όλους τους άλλους, για αυτόν οι άλλοι απλά δεν υπάρχουν. Όταν τον κατηγορείς είναι άριστα εκπαιδευμένος από τους πράσινους Γκέμπελς. Αμέσως θα κατηγορήσει την χαμηλά στην συνείδηση του λαού Δεξιά. Θα ανακαλέσει αμέσως από την μνήμη του 2-3 σκάνδαλα της ούτως ή άλλως αποτυχημένης ΝΔ για να πάρει πολιτικό συγχωροχάρτι και να ξαναβαφτιστεί αθώος και καθαρός. Θα πει για το "αμαρτωλό 89", την "Καλτσεστρούτσι" και την ΑΓΕΤ Ηρακλής . Θα θυμηθεί τον Ζαχόπουλο και ότι ακόμη μπορεί για να πάρει μια πολιτική βαθιά ανάσα.

Ο Πασοκτζής είτε είναι ενεργό πολιτικό στέλεχος είτε μια απλή νοικοκυρά που ψηφίζει αυτό το κόμμα θα επιστρατεύσει κάθε πονηριά που έχει διδαχθεί από την πράσινη προπαγάνδα...
Είναι εκπληκτική η ομοιογένεια στις απαντήσεις που δίνουν ΟΛΟΙ οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. Είτε ακούς τον κατοχικό πρωθυπουργό, είτε τον συνταξιούχο ψηφοφόρο του τα ίδια θα ακούσεις.
Δεν έχει τύψεις για όσα προκάλεσε, αντιθέτως!
Θεωρεί πως έκανε το καθήκον του.
Θεωρεί πως του έχεις υποχρέωση!
Αν η συζήτηση δεν εξελίσσεται καλά για αυτόν λόγω έλλειψης επιχειρημάτων θα προσπαθήσει να την διακόψει προβάλλοντας την διαφορετικότητα απόψεων ή θα σε κατηγορήσει για οπαδό άλλου κόμματος (δεν έχει σημασία ποιο).
Εκεί όμως που πραγματικά δείχνει τον ψυχισμό του είναι όταν βλέπει οποιαδήποτε επαναστατική πράξη. Ο πασοκτζής μισεί τους αγώνες κάθε μορφής. Μισεί τον απλό λαό πιο πολύ από οι εφοπλιστές τους Έλληνες ναυτεργάτες.
Θα χλευάσει, θα βρίσει, θα ρίξει λάσπη και κατάρα σε κάθε αγώνα. Στον απεργό φορτηγατζή, ιατρό, φαρμακοποιό. Θα πανηγυρίσει κρυφά και φανερά τις επιθέσεις του δικού του στρατού κατοχής των ΜΑΤ σε Κερατέα και Άγιο Παντελεήμονα.
Νιώθει πως αυτή η δύναμη, αυτή η καταστολή είναι δική του.
"Δεν μετράς κωλοέλληνα" σκέφτεται. "Δεν μετράς κωλοέλληνα, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και θα σε τσακίσει αν σηκώσεις κεφάλι". Τι σκέφτεται όμως και τι λέει όταν νιώθει την αύρα της προεπαναστατικής περιόδου; Φοβάται, είναι φανερό.
Φοβάται πολύ. Άκαπνος, άμαθος από οποιονδήποτε αγώνα, από πιέσεις προσεύχεται τα ΜΑΤ να κρατήσουν…
Λέει ξανά και ξανά σε όσους τον κοιτούν θυμωμένα και τον προειδοποιούν "δεν θα συμβεί τίποτα". Το λέει για να πάρει θάρρος, το λέει γιατί δεν θέλει κανείς να του ζητήσει τον λογαριασμό για όσα έκανε το κόμμα του, για όσα έκανε ο ίδιος στον λαό τόσα χρόνια που το ψήφιζε…
Δεν γίνεται να την γλιτώνεις για πάντα. Θέλει απλώς να τελειώσει η μίζερη ζωή του χωρίς να δώσει λόγο πουθενά. Γνήσιος ραγιάς, αυθεντικός προσκυνημένος τρέμει τα ίδια του τα παιδιά. Συμμαχεί και με τον Πακιστανό ακόμη. Έτσι είναι.
Αναλόγως της ποιότητάς σου είναι και οι σύμμαχοί σου.
"Τα άκρα είναι κακό" σου λέει ο πασοκτζής. Νιώθει ανακούφιση αποκαλώντας σε ακραίο. Του αρέσει να μεταμφιέζεται σε δημοκράτη, σε κεντρώο.
Δεν έμαθε πως η ιστορία είναι μια μάχη μεταξύ των "άκρων". Δεν είναι κέντρο, είναι περιθώριο και δεν το γνωρίζει καν.
Υποχρέωση κάθε πολίτη, κάθε πραγματικού ενεργού πολίτη είναι το ξεμπρόστιασμα όπου τους βρίσκει. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κανείς εθνικιστής για να το κάνει αυτό.
Ας είναι συνολικά και από όλα τα πολιτικά φάσματα οι προκλήσεις προς την πρασινοφρουρά. Καταρρέουν και το ξέρουν. Έχουν τελειώσει.
Πασοκτζή είσαι υπεύθυνος.
Τα δικά μου λεφτά έτρωγες και τα θέλω πίσω.
Είσαι το πιο ντροπιαστικό χθες του τόπου.
Θέλω πολύ να βρω κάτι καλό σε σένα αλλά δεν μπορώ.
Να, εκεί είναι τα ΜΑΤ, πήγαινε να τους πεις να με συλλάβουν!
ΤΡΕΞΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ!!!

ΥΣ.: ο πασοκτζής που "ενοχλήθηκε" από το κείμενο, να το θυμηθεί την επόμενη φορά που οι "αδιάφθοροι" Ρέππες και Πάγκαλοι θα βρίσουν τον Ελληνικό λαό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...