Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Θεοδωράκης , Σπίθες - "Εμείς το λύκο βλέπουμε, πούθε πάν’ τ’ αχνάρια του. "


"...Επειδή όπως έχουμε ξαναγράψει , ο Θεοδωράκης και όσοι κρύβονται πίσω απο αυτόν και την φήμη του, λειτούργησαν με βάση ένα σχέδιο που προέβλεπε την δημιουργία ένός λαϊκού κυματοθραύστη ο οποίος θα μετριάσει τις συνέπειες όλων αυτών που πρόκειται να συμβούν.Όπως όλα δείχνουν, οι συνθήκες έχουν πλέον "ωριμάσει" για να σχηματισθεί με "ειρηνικό πολιτικό πραξικόπημα" μια κυβέρνηση "Εθνικής σωτηρίας" με προσωπικότητες εκτός βουλής..."




Αποχώρησαν  απο τις  "Σπίθες"  δύο απο τα "πρωτοπαλλήκαρα" του "Σπιθάρχη"
(Εμείς  τα λέγαμε  ...ας προσέχατε)

Η "βόμβα" που πυροδότησαν ο Ληναίος και ο Καζάκης  με τις  επιστολές  αποχώρησής τους απο το  τις "Σπίθες" του  Θεοδωράκη , ανατίναξε  όχι μόνο  τα  έτσι κι αλλιώς σάπια θεμέλια του  νεοταξικού αυτού  μορφώματος,  αλλά  σήκωσε και  αρκετά  καπάκια   του υπόγειου  δικτύου  της  σημερινής πολιτικής  σκηνής.Η "μπόχα που βγήκε δεν υποφέρεται,  αλλά τουλάχιστον θα αφυπνίσει εκείνους που  βιάστηκαν να ακολουθήσουν  τον  τσοπάνη  της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Αυτά που  διαβάσαμε στις  επιστολές των δύο  "ανυπάκουων", αν και  δικαιώνουν την "Κλασσικοπερίπτωση" και το "Ρεσάλτο"  που απο την αρχή   έγραφαν για αυτό το  άθλιο παιχνίδι που παίζεται , πίσω απο την κουρτίνα της  δήθεν ανυπακοής και της "ειρηνικής επανάστασης",αναδεικνύουν ωστόσο  ότι:

1)Τόσο  ο κ. Ληναίος όσο και ο όψιμος  "νεο -ΕΑΜίτης" κ.Καζάκης, είχαν και έχουν  ευθύνες για αυτό  που πρόκειται  να γεννηθεί  απο  αυτό το πολιτικό μόρφωμα.
Και οι δύο  ήταν  εξ εκείνων που απο την αρχή  συμμετείχαν στην  "τεχνητή γονιμοποίηση"  ενός  εξωκοινοβουλευτικού ωαρίου ...άγνωστης (;) προέλευσης.

Τί έγινε όμως  στην πραγματικότητα  και "τάσπασαν"με τον πάπα  οι δύο  καρδινάλιοι του  κονκλάβιου;

Είναι δυνατόν  π.χ να πιστέψουμε ότι  έπρεπε να περάσουν 50  χρόνια (!) για να καταλάβει  ο κ. Ληναίος  ότι πλέον  δεν αντέχει άλλο τις γνωστές "ακατανόητες, μεταστροφές" του μέχρι τα χθές μέντορά του;
Ξεσήκωνε δηλαδή  τον  αθώο κοσμάκη  να ακολουθήσει τυφλά και υπάκουα  τον Θεοδωράκη  σαν νάταν  άλλος Μωϋσής, ενώ  ήξερε  πως  δεν θα φτάσουν ποτέ  στην "Γή της επαγγελίας"  έχοντας  σαν οδηγό έναν  που  αλλάζει  κατευθύνσεις πιο γρήγορα και απο το ανεμοδούριο.
Αν η επιστολή του  κ. Ληναίου  προς τον Θεοδωράκη  είναι  γεμάτη αποσιωπητικά που  του αφαιρούν  την δυνατότητα του  πολιτικού  "εξαγνισμού",τότε  η επιστολή   του άλλου καρδινάλιου, δηλαδή του κ. Καζάκη είναι γεμάτη  απο  μισοτελειωμένες  βαρύτατες  καταγγελίες που  πρέπει να τις  δούμε  με μεγάλη προσοχή.
Ο κ. Καζάκης γράφει στην επιστολή του  πως ανέκαθεν ήταν αφιερωμένος  στην ιδέα ενός νέου  ΕΑΜ (Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου).Και εμείς με την  φτωχή  πολιτική μας κρίση, αναρωτιώμαστε  πως  είναι δυνατόν  να είσαι ΕΑΜίτης και να δραστηριοποιείσαι  "αγωνιστικά" σε ένα χώρο που όπως ομολογείς  περιτριγυριζόταν  απο  παρακρατικούς και  φασίστες.Εκτός εάν  θέλει  να μας πεί  ο κ. Καζάκης ότι μέχρι  προχθές   πάλευε  εναντίον  του παρακράτους  και των ξένων  εντολέων τους,  οι οποίοι παρ΄όλη την αντίστασή του, τελικά "άλωσαν" τα ...δημοκρατικά τείχη  του κινήματος  "ανεξαρτήτων" πολιτών και ακολούθως το  ...αδούλωτο  και ανιδιοτελές  φρόνημα του  Σπιθάρχη.Η ...άλωση, προφανώς θα  έγινε  κάπου στο Σαββατοκύριακο μιας και ο  νεο- εαμίτης  καρδινάλιος  το Σάββατο ήταν  στην Κερατέα μαζί με τον  πάπα.
Επειδή όπως έχουμε ξαναγράψει , ο Θεοδωράκης  και όσοι κρύβονται πίσω απο αυτόν και την φήμη του, λειτούργησαν με  βάση  ένα σχέδιο που προέβλεπε  την δημιουργία ένός λαϊκού κυματοθραύστη ο οποίος θα  μετριάσει  τις συνέπειες όλων αυτών που πρόκειται  να συμβούν.Όπως όλα δείχνουν,  οι συνθήκες έχουν πλέον "ωριμάσει" για να  σχηματισθεί με "ειρηνικό  πολιτικό πραξικόπημα"  μια κυβέρνηση  "Εθνικής σωτηρίας"  με προσωπικότητες  εκτός βουλής. Δεν έχουμε λοιπόν την πολυτέλεια  ούτε και τα χρονικά περιθώρια  για  να διαβάζουμε  επιστολές  με υπαινιγμούς και αποσιωπητικά.Όποιος έχει κάτι να  πεί  να βγεί και  να μιλήσει με ευθύτητα προειδοποιώντας τον λαό  και όχι να παίζει  με τις λέξειςπεριτειχίζοντας απλώς την ευάλωτη  υστεροφημία του.

2)Είναι προφανές πως  με αυτές τις  δύο επιστολές  αποδεικνύεται, ότι όλα όσα  λέγαμε  εμείς και  το Ρεσάλτο δεν ήταν αποκυήματα της φαντασίας μας, ούτε  συνωμοσιολογικά  σενάρια  ευφάνταστων  γκρινιάρηδων.Τι άραγε  μπορεί  να υποθέσει κανείς όταν ακούει ένα πρωτοκλασάτο  στέλεχος του Θεοδωράκη να λέει ότι: "το πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε ως οργάνωση δεν είχε σχέση τόσο με πρόσωπα, όσο με έναν μηχανισμό παρακράτους, ο οποίος ήθελε να αλώσει την Σπίθα και να την μετατρέψει σε μια νέου τύπου φασιστική οργάνωση. Τα ηνία κρατά συγκεκριμένο «ίδρυμα» πέραν του Ατλαντικού. Το ίδιο που κατασκεύασε την otpor στην Γιουγκοσλαβία και συνέβαλε στις «πορτοκαλί επαναστάσεις» στην Ουκρανία, την Γεωργία και αλλού ";
Συμπέρασμα
Τόσο  ο κ. Ληναίος όσο και ο κ. Καζάκης   ξέρουν  ακριβώς το  τι θα  γίνει  στο άμεσο μέλλον  και δεν θέλουν  να είναι  παρόντες  άρα και συνκολαζόμενοι . 
Ας βγουν λοιπόν να μας πουν  ποιοί  ακριβώς κρύβονται πίσω απο το μεγάλο σχέδιο παραπλάνησης του αγανακτισμένου ελληνικού λαού με τη κωδική ονομασία "Σπίθες"  και ποιό "ίδρυμα πέραν του Ατλαντικού"  έχει ζέψει  τον Θεοδωράκη  και τον καθοδηγεί  "κρατώντας τα ηνία".
Αν  δεν το πράξουν εδώ και τώρα  τότε θα είναι  συνένοχοι   στο έγκλημα που θα διαπραχθεί  σύντομα εναντίον της δημοκρατίας  και του ελληνικού λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...