Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Η γερμανική Bild ξαναχτυπά: «Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;»



«Πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει την Ακρόπολη;». Με αυτόν τον προκλητικό τίτλο και μία φωτογραφία που δείχνει ένα ακέφαλο άγαλμα μπροστά από τον Παρθενώνα, η γερμανική εφημερίδα Bild «ξαναχτύπησε» στη διαδικτυακή της έκδοση με ένα άρθρο-φωτιά για τη χώρα μας.
Στο ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόγραφο, αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει αυξήσει την πίεση προς τη χώρα μας, η οποία δεν έχει προχωρήσει προς το παρόν στις απαραίτητες αποκρατικοποιήσεις προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Η Ελλάδα πρέπει να αρχίσει να πουλάει για να βάλει λεφτά στα ταμεία». Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει ότι αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα και δεν προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, δεν θα εκταμιευτεί η επόμενη δόση και από τον Ιούλιο θα υπάρξει στάση πληρωμών. Κλείνει δε με την εξής πρόταση: Η χρεοκοπία απειλεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...