Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ζητούνται πατριώτες





Δυστυχώς η πατρίδα μας η Ελλάδα βρίσκεται σε κατάρρευση.
Προ του κινδύνου και της αγωνίας για την ύπαρξή μας δε θα κάνω καταμερισμό ευθυνών, αλλά έκκληση για άλλη μια φορά στους πατριώτες που έχουν τις γνώσεις και τα κότσια να μπουν μπροστάρηδες για τη σωτηρία της.
 Βάλτε τα ονόματά και τους εαυτούς σας στην υπηρεσία της Πατρίδας βγείτε στην κοινωνία να γνωρίσουμε ποιοι είστε και μετά όλοι ενωμένοι  να δώσουμε τη μάχη πρωτίστως κατά της διαφθοράς που έχει φυτρώσει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας και μετά να δώσουμε τις....
δυνατότητες να αναπτυχθεί η στραγγαλισμένη ιδιωτική ελληνική οικονομία που πριν μερικές δεκαετίες ανθούσε και έδινε μεροκάματα στους εργαζόμενους και φόρους στο κράτος.
 Σ’ αυτό τον τόπο αν έχουν απομείνει υγιείς πατριωτικές δυνάμεις, ας αφήσουν και ας αποτινάξουν τις όποιες κομματικές προτιμήσεις έχουν και να βάλουν πάνω απ’ όλα την αγάπη τους για την πατρίδα και την Ελευθερία .
 Εμείς οι Έλληνες έχουμε διαχρονικά αποδείξει πως διακρινόμαστε στα δύσκολα και δε διστάσαμε να προτάξουμε τα στήθη μας στον ισχυρότερο επερχόμενο εχθρό.
 Δεν είναι η πρώτη φορά που ο εχθρός βρίσκεται έξω από τα τείχη μας, δεν είναι η πρώτη φορά που ο εχθρός μας ζητάει γη και ύδωρ, αλλά δεν είναι και η πρώτη φορά που τους απαντήσαμε ΟΧΙ και τελικά βγήκαμε νικητές.
 Σ’ όλες αυτές τις προηγούμενες φορές ο εχθρός ήταν ορατός ενώ τώρα αόρατος.
 Τώρα έχει το όνομα αγορές (τοκογλύφοι) και οι πολιτικοί μας που τους ανετέθη να τις αντιμετωπίσουν είναι αποδεδειγμένα ανίκανοι και όταν βγαίνουν στα κανάλια, σου φέρνουν αναγούλα με τη ξεδιαντροπιά τους προσπαθώντας να δικαιολογηθούν.
 Αφήσανε να χαθεί πολύτιμος χρόνος για ανάκαμψη της οικονομίας και τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, κάνουν απ’ ευθείας ανάθεση ξεπουλώντας κοψοχρονιά   ότι έχουμε και δεν έχουμε.  Ουσιαστικά κατάσχεση κάνουν στα περιουσιακά μας στοιχεία που τα βγάζουν σε πλειστηριασμό  και το χειρότερο αναθέτουν στους υποψήφιους αγοραστές να αξιολογήσουν την αξία της περιουσίας μας.
 Αφέλεια ή προδοσία;
 Προτιμώ να τους αποκαλέσω ανίκανους παρά συνειδητούς προδότες.
 Ας αφήσουμε όμως κατά μέρος όλα αυτά τα σκουλήκια που ροκάνισαν το μέλλον της πατρίδας μας και ας δούμε υπάρχουν τελικά επιχειρηματίες Έλληνες πατριώτες να προσφέρουν χρήματα για την ανάκαμψη της οικονομίας;
 Θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν Έλληνες πατριώτες επιστήμονες ειδικοί να δώσουν τη μάχη εναντίον των λεγομένων αγορών, να αξιοποιήσουν την προσφορά και να δώσουν τη λύση για την απελευθέρωση της αγρίως απειλουμένης Πατρίδας μας;
 Αν υπάρχετε αποδείξτε το, μόνο μην την (μας) προδώσετε και σεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...