Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η ψευδαίσθηση ότι η Εθνική Τράπεζα είναι δημόσια...


Η ψευδαίσθηση ότι η Εθνική Τράπεζα είναι δημόσια...

Η ψευδαίσθηση ότι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ ή NBG) είναι δημόσια κυκλοφορεί μεταξύ των συζητήσεων των πολιτών. Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος είναι ιδιωτική τράπεζα όπως μας ενημερώνει η ίδια μέσω του Υπουργού Οικονομικών. Εκτός αυτών διατηρεί και off Shore εταιρεία στα νησιά Cayman από κοινού με την Credit Bank Suisse εν ονόματι C.P.T. Invesments. 


Δείτε τα επίσημα έγγραφα:

1. Στο πρώτο έγγραφο μας ενημερώνει ότι είναι ιδιωτική τράπεζα:


2. Στο παρακάτω έγγραφο μας ενημερώνουν ότι διατηρεί off Shore εταιρεία με έδρα τα νησιά Cayman από κοινού με την Ελβετική Τράπεζα Credit Suisse



Αν τώρα ψάχνετε να βρείτε σε ποιους ανήκει η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, δεν θα το βρείτε εύκολα, έχουν κρύψει καλά τα ίχνη αν και ο κόσμος το έχει τούμπανο... παρόλα αυτά να ξέρετε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της ΕΤΕ ανήκει σε αυτούς που κηρύττουν μετά βαίων και θυμιατών  "ο έχων δυο χιτώνας να παίρνει και των διπλανών"

Καταργήθηκε το "της Ελλάδος"...
Σιγά σιγά απο-ελληνιζόμαστε... η πρώην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ETE), έγινε απλά Εθνική Τράπεζα... τώρα ποιανού έθνους δεν μας διευκρινίζουν οι Διεθνιστές μέτοχοι εκκλησιαστικοί και co...


Οι Καπιταλιστές το ονομάζουν Διεθνισμό-Παγκοσμιοποίηση, οι Κομμουνιστές μιλάνε για προλετάριους με ανθρώπινα δικαιώματα χωρίς σύνορα χωρίς πατρίδες χωρίς σημαίες, οι εκκλησιαστικοί κύκλοι μιλάνε για αγάπη προς τον συνάνθρωπο... το απέδειξαν και με την συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης στον Άγιο Παντελεήμονα (άρθρο ΕΔΩ). Όπως και να ονομάσουν την προπαγάνδα τους η κατάληξη τυχαίως είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η ίδια!!!

Η Εθνική Τράπεζα λοιπόν η οποία αποτελείτε από μέλη όλου του φάσματος που προαναφέραμε, αφαίρεσε το "της Ελλάδος" όπως μπορούμε να δούμε και στο λογότυπο της και στην επίσημη ιστοσελίδα της, διότι και καθότι οι μέτοχοι της είναι προοδευτικοί και ανήκουν στους καπιταλιστές και στους κομμουνιστές και περισσότερο από τους υπόλοιπους στους εκκλησιάζοντες (!) νικάνε με αυτόν τον τρόπο τον ρατσισμό, διότι είναι ρατσιστικό να λέμε εν έτη 2011 περί Ελλάδας και άλλα τέτοια φασιστικά.

http://www.nbg.gr/


Άλλωστε πόσος καιρός μένει στην Ελλάδα; Μήνες μετράει, διότι μετά την αυτονόμιση της Θράκης και την επίθεση αγάπης και συμπόνιας των Τραπεζών που εδρεύουν στην Γερμανία (Bundesbank & Deutsche Bank) που θα αρπάξουν την μισή Ελλάδα λόγω "χρεών" η ονομασία "Ελλάς" θα είναι περιττή... να ναι καλά ο Τζέφρυ και ο Καρατζαφέρης που υπέγραψαν το ΔΝΤ και την ΝΔ με τα υπόλοιπα κόμματα που ενισχύουν με πολύ έντεχνο τρόπο (παρόλο που φαίνονται πολέμιοι) την Δανειακή Σύμβαση και το ΔΝΤ.

Πηγή...
 

http://www.schizas.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...