Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ποιόν χρυσό βρε παιδιά και ποιοί Κινέζοι; Μην τσιμπάτε στα προβοκατόρικα περί Στρως Καν… Ξεκάθαρα είναι τα γεγονότα.



Με το που βγαίνει η αλήθεια για τα τεκταινόμενα, ξαφνικά θα σκάσει μία ιστορία επιστημονικής φαντασίας από το πουθενά για να ζαλίσει τον κόσμο.
Η ιστορία λοιπόν που ακούγεται για τον δήθεν διωγμό του Στρως Καν από τους Αμερικανούς επειδή πούλησαν “μαϊμού” χρυσό στους Κινέζους, είναι μία όμορφη ιστοριούλα για να απκρύψει ότι ο Στρως Καν είναι βασικός συντελεστής του παιχνιδιού με τα CDS.
ΔΕΚΕΜΒΡΗ συμφώνησε ο ΓΑΠ με τον Στρως Καν για την εμπλοκή του ΔΝΤ. Δεκέμβρη όλως τυχαίως πουλήθηκε τo CDS – Μαμούθ από την ΚΡΑΤΙΚΗ Ελληνική τράπεζα. Δώστε βάση πάλι:
Πριν από λίγες ημέρες, σημαντικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μας έλεγε ότι μετά την ιστορία με τον Στρως Καν, ο Γιώργος αποφεύγει την μαμά πατρίδα όπως ο διάολος το λιβάνι. Το θεωρήσαμε συνωμοσιολογία έσχατης μορφής. Πως είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να έχει πάθει φοβία με τα πάτρια εδάφη;
Δείτε τι γράφει ο Πέτρος Λεωτσάκος στο bankingnews σχετικά με τα CDS. Τα περιβόητα CDS που θα ενεργοποιηθούν σε περίπτωση credit event της Ελληνικής οικονομίας:
Τι θα συμβεί μετά το πιστωτικό γεγονός
Αν υπάρξει πιστωτικό γεγονός στην Ελλάδα τι θα συμβεί τελικά;
Πρωτίστως οι εκδότες των CDS οι 5 – 6 μεγάλες αμερικανικές τράπεζες θα υποχρεωθούν να πληρώσουν μέρος των CDS στους κατόχους τους. Ταυτόχρονα CDS θα πληρώσουν και όσοι τα κατείχαν πριν των τωρινών κατόχων.
Η Ελλάδα δεν εμπλέκεται στην πληρωμή των CDS υπό την έννοια ότι δεν πληρώνει CDS. Βέβαια θα έχει χρεοκοπήσει και αυτό θα σημάνει ότι η Ελλάδα πλέον θα είναι 100% αναξιόχρεη και αφερέγγυα.

Εκτός από τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου που έχουν βάλει φωτιά διεθνώς αλλά στην Ελλάδα τα ΜΜ”Ε” παριστάνουν ότι …δεν υπήρχαν, είχαμε και μία ενδιαφέρουσα επισήμανση από Ολλανδό οικονομολόγο που φαίνεται να δένει το παζλ:
Για να κάνεις τα CDS ρυθμιστές της οικονομίας, πρέπει να καταφέρεις δύο πράγματα:
  1. Να πετάξεις την χώρα έξω από τις αγορές. Δηλαδή να δημιουργήσεις κλίμα ανασφάλειας, να τις απαξιώσεις, να τις δαιμονοποιήσεις, να συκοφαντήσεις τις δυνατότητες της οικονομίας σου.
  2. Να καταστρέψεις την πραγματική οικονομία. Δηλαδή να πάρεις σειρά μέτρων που να σταματήσουν κάθε μη κρατική οικονομική διαδικασία, να γονατίσεις την ανάπτυξη, να αυξήσεις τους φόρους σε επίπεδα σχιζοφρένειας σε σύγκριση με τις γειτονικές χώρες, να βάλεις φωτιά στο κόστος ενέργειας και μετακινήσεων. Να διαλύσεις κάθε δραστηριότητα δηλαδή.
Έχουμε λοιπόν την παρέμβαση Ομπάμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και πάσα κατεύθυνση: ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Όχι στον ΓΑΠ, ούτε καν τον συνάντησε. Ο Ομπάμα προστατεύει τα Αμερικανικα συμφέροντα που ο ΓΑΠ έχει βάλει σε τεράστιο κίνδυνο από τις συνεχείς μοχλεύσεις των CDS των οποίων οι αποδόσεις έχουν φτάσει σε απίστευτα επίπεδα.
Αντίθετα, ο ΓΑΠ συναντήθηκε πανικόβλητος με την Χίλαρυ, ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ! Θυμηθείτε ότι ο ΓΑΠ με την Χίλαρυ είναι φιλαράκια από παλιά, όταν ο ΓΑΠ ήταν το πολύτιμο εργαλείο της Χίλαρυ και η Χίλαρυ πολύτιμο εργαλείο του Γερμανικού ιμπεριαλισμού στους βομβαρδισμούς του Κοσσυφοπεδίου. Όσοι δεν έχετε δει το σχετικό βίντεο, δείτε το ΕΔΩ. Κοινώς, η Χίλαρυ, ο ΓΑΠ και η σοσιαλιστική συμμορία που βομβάρδισε την Σερβία, είναι συνέταιροι.
Η Χίλαρυ με τον Ομπάμα είναι ορκισμένοι εχθροί παρότι ομογάλακτοι. Ο Στρως Καν ήταν η πρώτη απώλεια του πολέμου των CDS. Μην αποκλείετε να πάει και κανένας ηγέτης χώρας και να του βγάλουν ξαφνικά κάποιες παλαιότερες φωτογραφίες με χρήση ναρκωτικών κλπ, ώστε να μαγκώσουν και αυτόν…
Αφήστε τους λοιπόν να λένε παραμύθια για τους Κινέζους και τα χρυσάφια για να καλύψουν τους συμμορίτες τους. Δεν τσιμπάμε…
Είπαμε, σε τέτοιες περιπτώσεις, όπλο του βατράχου είναι να τα χαλάσουν τα βουβάλια στην μοιρασιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...