Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Εδώ δεν μπορούσε να κάνει ένα διάγγελμα, θα σώσει τη χώρα;


Απίστευτο πολιτικό σύστημα, βαρύγδουπο και πολυέξοδο. Μια μιντιοκρατούμενη "δημοκρατία" σελοφάν, αλλά επί της ουσίας, παντελώς ανίσχυρη και άχρηστη.

Χθες γίναμε όλοι μάρτυρες ενός πρωθυπουργού (του ισχυρότερου υποτίθεται παράγοντα αυτού του πολιτικού συστήματος) ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει ούτε ένα διάγγελμα προς τον ελληνικό λαό.Παιδευόταν από τις 3 μ.μ. και έφτασε η ώρα κοντά στις 7 μ.μ. για να καταστεί δυνατόν να βρεθεί τηλεοπτικό μέσο για να γίνει το διάγγελμα. Διάγγελμα, τρόπος του λέγειν, αλλά λέμε τώρα…Μέχρι τότε μας ενημέρωνε ο ίδιος από το twiter.!!! Φανταστείτε το διάγγελμα να μην..... ήταν οι γνωστές πομφόλυγες του κ. Παπανδρέου, αλλά να ήταν κάτι πολύ σοβαρό, όπως π.χ. πόλεμος ή κάτι άλλο και να μην μπορεί να ενημερώσει τον ελληνικό λαό!Δυστυχώς αυτό είναι το πολιτικό μας σύστημα. Οι μόνες εντολές που εκτελούνται είναι οι διαταγές προς τα ΜΑΤ ή οι διάφορες εντολές για ρουσφέτια. Κατά τα λοιπά, οι αποφάσεις που βγάζουν οι διάφοροι υπουργοί και άλλοι παρατρεχάμενοι, φτάνουν δεν φτάνουν μέχρι τις ιδιαίτερες γραμματείς τους και τον στενό τους περίγυρο.Και να σκεφτείτε ότι η τρόϊκα περιμένει από αυτό το πολιτικό σύστημα να εφαρμόσει τα μέτρα, να κάνει διαρθρωτικές αλλαγές ή να πατάξει τη φοροδιαφυγή…Αναρωτιόμαστε: Εδώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας, δεν μπορούσε να κάνει ένα διάγγελμα και ταυτόχρονα όλοι οι ανευθυνοϋπεύθυνοι αυτής της τραγελαφικής κατάστασης εξακολουθούν σήμερα να είναι κανονικά στις θέσεις τους, σαν να μην τρέχει τίποτα, άραγε, αυτός ο πρωθυπουργός θα μπορέσει να σώσει τη χώρα;Μετά δεν πρέπει να απορεί κανείς, γιατί με αυτό το πολιτικό σύστημα καταντήσαμε έτσι που καταντήσαμε.Ας μας λυπηθεί ο Θεός!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...