Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Φωτογραφίες από τους αγανακτισμένους αποκαλύπτουν την προβοκάτσια των κουκουλοφόρων αστυνομικών



Τρομερά πράγματα συμβαίνουν στο Σύνταγμα!

Οι αγανακτισμένοι που ήταν από νωρίς συγκεντρωμένοι στο Σύνταγμα απαθανάτισαν με τις φωτογραφικές μηχανές τους εικόνες ντοκουμέντα που αποκαλύπτουν την προβοκάτσια που κρύβεται πίσω από τους κουκουλοφόρους.

κλίκ για μεγένθυση στις εικόνες
Οι αγανακτισμένοι επιτέθηκαν στους κουκουλοφόρους ...και μόλις έπιασαν μερικούς από τους παρακαρατικούς έφαγαν το ξύλο της αρκούδας...Βαράνε άσχημα οι παππούδες και οι συνταξιούχοι..Ειδικά αυτοί που κρατάνε την γαλανόλευκη..

Μετά από λίγο μαζεύτηκαν μερικοί από αυτούς που έγιναν λαγοί και παρακαλούσαν για να πάρουν πίσω τους "συντρόφους τους"..

Ίσως γιατί νομίζουν πως θα συνεχίσουν το σχέδιο διάλυσης της συγκέντρωσης.

Δεν θα τους περάσει αυτή την φορά.

Τώρα μιλάει ο λαός. 

Και όχι τα τσιράκια του παρακράτους.. 

ΔΕΙΤΕ πως κουβαλάνε ρόπαλα μπροστά στα μάτια της Αστυνομίας.. !!!

Τα βλέπεις αυτά κ. Παπουτσή ;;;


Δεν είναι ανόητος ο πρωθυπουργός, ξέρει τι κάνει. Έχει φτιάξει την καλύτερη ομάδα διαδηλωτών και αυτοί είναι: ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ασφαλίτες και φυσικά οι πράκτορες Σόρος του indymedia που προσπαθούν να διαχωρήσουν τον κόσμο σε ομάδες ωστε να σκοτώνονται μεταξύ τους

Συγκεκριμένα ένας από τους κουκουλοφόρους μας πλησίασε ζητώντας μας νερό με σπαστή προφορά. Τα  χαρακτηριστικά βόρειας ευρώπης και ήταν προφανές οτι δεν ήτο Έλληνας.

Δεν ξέρουμε αν ο πρωθυπουργός θα κάνει κυβέρνηση συνεργασίας αλλά σίγουρα έκανε διαδήλωση συνεργασίας κατεβάζοντας την καλύτερη εντεκάδα.: ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ - ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ, ΙΝDYMEDIA, ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

"Διαδηλωτές συγκρούονται με κουκουλοφόρους, οι οποίοι προσπάθησαν να χαλάσουν την εικόνα των διαδηλώσεων, ρίχνοντας πέτρες, μολότοφ και ξύλα εναντίον των αστυνομικών, εντός του προαύλιου χώρου του κοινοβουλίου.

Οι διαδηλωτές μιλάνε για προβοκάτσια και για προσπάθεια αμαύρωσης του ειρηνικού χαρακτήρα των διαδηλώσεων ενώ δηλώνουν αποφασισμένοι να απομονώσουν κουκουλοφόρους και ακραίες φωνές."





Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ξεκίνησαν τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Κουκουλοφόροι παρείσφρησαν στην ειρηνική διαδήλωση των χιλιάδων αγανακτισμένων, προκαλώντας εκτεταμένα επεισόδια.

Οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε δεκάδες αγανακτισμένους, πετώντας πέτρες και ρόπαλα, ενώ οι δεύτεροι κατάφεραν να τους τρέψουν σε άτακτη φυγή.

Από τις άγριες συμπλοκές μεταξύ των διαδηλωτών, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από ανδρες του ΕΚΑΜ.

Ομάδες κουκουλοφόρων προσπάθησαν να αμαυρώσουν τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων, πετώντας πέτρες. Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ.

Πριν λίγα λεπτά, αγανακτισμένοι εντόπισαν "κουκουλοφόρους" ταραξίες με αστυνομικές ταυτότητες που προσπαθήσουν να διασπάσουν την διαμαρτυρία.




Tα επεισόδια έχουν μεταφερθεί έξω από το υπουργείο οικονομικών..

Για περισσότερες από 20 ημέρες χιλιάδες πολίτες, χιλιάδες λαού κατέβαιναν ειρηνικά στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν και να εκφράσουν την αγανάκτησή τους. Για περισσότερες από 20 ημέρες δεν είχε ανοίξει ρουθούνι στο Σύνταγμα. Και σήμερα, την πιο κρίσιμη ημέρα, την ημέρα που υπολογίζεται οτι πάνω από 1 εκατομμύριο κόσμος βρίσκεται στους δρόμους εκαναν την εμφάνισή τους οι γνωστοί - άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και επιχειρούν εδώ και αρκετή ώρα να αμαυρώσουν την συγκέντρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...