Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου αρνείται να πάει στις εκλογές, μήπως ετοιμάζει την πολύ άσχημη έκπληξη για την Ελλάδα ; Πτώχευση και Εκλογές ;

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν την απόλυτη ευθύνη αν κινδυνέψει η Ελλάδα, πρέπει να αναλάβουν ΤΩΡΑ την ευθύνη και να ζητήσουν εκλογές εφ' όσον βλέπουν και μόνοι ότι η κυβέρνηση τους  βρίσκεται σε αδιέξοδο.
Η διαφορετικά πρέπει όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταδικαστούν για εσχάτη προδοσία να κατασχεθούν οι περιουσίες αυτών και των συγγενών τους μέχρι και την πέμπτη γενεά, και να οδηγηθούν στην κρεμάλα !
Ο οποιοσδήποτε στην θέση του πιο επικίνδυνου πρωθυπουργού Jeffrey Papandras θα είχε πάει σε εκλογές, απ ότι φαίνεται ετοιμάζει ο Εβραίος πρωθυπουργός και υπάλληλος του σιωνισμού μια άσχημη έκπληξη στην Ελλάδα, απλά κάθετε στην εξουσία γιατί πρέπει να κερδίσει χρόνο εις βάρος της Ελλάδος.
Πιθανόν να θέλει να πάει σε εκλογές μαζί με την πτώχευση της Ελλάδος,  την στιγμή που θα παγώσουν οι μισθοί και οι συντάξεις έτσι ώστε να βρεθεί η χώρα στα πρόθυρα του γκρεμού, όποιος και αν έρθει να στην συνέχεια στην εξουσία θα είναι δύσκολο να βρει άμεσες λύσεις καθώς δεν θα έχει χρόνο αντίδρασης, ο Jeffrey τότε θα ρίξει όλο το φταίξιμο σε όσους δεν ψήφισαν το μνημόνιο 2
Μερικοί Έλληνες τον έχουν για χαζό, βλάκα και άλλα, και όμως είναι ο πιο ηλίθιος πρωθυπουργός που έχει τις συμβουλές των πιο έξυπνων και ραδιουργών  σιωνιστικών επιτελείων.
Εδώ τίθεται θέμα για τις υπόλοιπες εξουσίες, του Προέδρους της Δημοκρατίας, την Δικαστική, την Στρατιωτική και της Εκκλησίας,  όπως φαίνεται όλοι έχουν προσυμφωνήσει για τα γενόμενα.
Δεν εξηγείται διαφορετικά γιατί δεν αντιδρά κανείς από αυτούς ;
Σεβόμαστε τον θεσμό του προέδρου, αλλά ο Παπούλιας με την σιωπή του έχει πράξει ήδη τα βήματα της εσχάτης προδοσίας, μη τι άλλο βλέποντας την αδιέξοδο έπρεπε να ζητήσει ο ίδιος τις εκλογές.
Η Δικαστική εξουσία το ίδιο, είναι και αυτή πουλημένοι όπως φαίνεται.
Στρατιωτική βρίσκεται σε πλήρη άλωση από την πολιτική γάγγραινα.
Η Εκκλησία απλά επιβεβαιώνει την διαχρονική προδοτική της στάση έναντι του Ελληνισμού, ο αφορισμός των επαναστατών του 1821 δεν ανακαλέστηκε  ποτέ από το πατριαρχείο, και έτσι η καταστροφή της Ελλάδος που προσχεδιάζουν όλοι μαζί θα είναι το Θέλημα και πάλι του ΙΟΥΔΑΊΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥΣ, όχι όμως των ΘΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΡΆΣΟΥΝ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΉ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ !



http://www.epanellinismos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...