Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Οι Αμερικανοί στηρίζουν τον άνθρωπο τους στην Ευρώπη...


Ο Ομπάμα στηρίζει Γιώργο

Τελικά ο Γ. Παπανδρέου είναι μεγάλος ηγέτης. Είναι ο υπο-Πλανητάρχης.
Αφού κατάφερε να κάνει τον Μπ. Ομπάμα να παρακαλάει για να λυθεί το πρόβλημα χρέους της Ελλάδας, τότε ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά.
Στα σοβαρά τώρα. Τη στήριξη του θείου Σαμ που τόσο επιζητούσε ο Έλληνας πρωθυπουργός, έδωσε ο Ομπάμα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την Μέρκελ. Επόμενο ήταν να βάλει πλάτη ο αμερικανικός παράγοντας για χάρη του “παιδιού”. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι κατανοεί τη κατάσταση της Ελλάδας και αναγνωρίζει ότι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των αγορών
Είμαι πεπεισμένος ότι με την ηγεσία της Γερμανίας και σε συνεργασία με άλλους βασικούς παράγοντες στην Ευρώπη, θα φτάσουμε σε ένα μονοπάτι για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη και για να καταστεί το χρέος της πιο διαχειρίσιμο. Αλλά θα χρειαστεί υπομονή και χρόνος. Έχουμε δεσμευτεί να συνεργαστούμε πλήρως στη διαχείριση των θεμάτων αυτών, τόσο σε διμερές επίπεδο, αλλά και μέσω διεθνών και χρηματοδοτικών οργανισμών όπως το ΔΝΤ”.
Ο Ομπάμα δήλωσε ότι θα στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση αλλά πρέπει και ο ελληνικός λαός να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της.
Με λίγα λόγια, ότι λέει και ο Παπανδρέου. Να αποδεχθούμε το Μνημόνιο για να μας στηρίξουν και οι άλλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...