Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2011

Η αποκάλυψη Χατζηνικολάου (δείτε όλο το βίντεο) και ένα ερώτημα προς την (όποια) ήγεσία: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ;;


Ή οι εικονιζόμενοι είναι “Οδηγοί της ΕΘΕΛ;”
Η μεγάλη δημοσιογραφική επιτυχία του Νίκου Χατζηνικολάου με τους κουκουλοφόρους που μπαίνουν στη βουλή, μας έκανε να ερευνήσουμε το θέμα λίγο παραπάνω. Σε αυτό βοήθησε πολύ η Νέμεσις και τα παιδιά του ΝΑΡ που τράβηξαν ολόκληρο το βίντεο. Δείτε το λοιπόν και εμείς θα θέσουμε ένα απλό ερώτημα: Είδαμε όλοι πρόσφατα τις ασκήσεις στο Κιλκίς με την μονάδα αντιμετώπισης αστικών ταραχών. Αυτοί οι κουκουλοφόροι που φαίνονται στο βίντεο από το 5.11 να μπαίνουν στη βουλή έχουν κάποια σχέση με το επίλεκτο αυτό σώμα;
Η ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ;
Ή είναι “οδηγοί της ΕΘΕΛ όπως ακούσαμε λίγο πριν στο Κόντρα από κάποιον που υποστήριξε ότι τους ήξερε; Στα χέρια μας είναι λοιπόν δύο αντικρουόμενες μαρτυρίες που είμαστε υποχρεωμένοι να τις παραθέσουμε.
Κάντε την έρευνα σας και σεις κύριε Χατζηνικολάου αφού την αρχίσατε. Εσείς δε της (όποιας) ηγεσίας, εκπαιδεύστε τους επιλέκτους να μην ομιλούν όταν επιχειρούν. Ακόμα και σε παλιούς φίλους. Γενική η συμβουλή.

Τα εύσημα σε ΝΑΡ και Νέμεση για το βίντεο, εννοείται ότι ο συλληφθείς πρέπει να αφεθεί άμεσα ελεύθερος. Θα ρωτούσαμε “γιατί συνέλαβαν τον παπού και όχι τους κουκουλοφόρους” αλλά φαίνεται ότι μάθαμε την απάντηση.

http://olympia.gr
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παραθέτουμε και το σχετικό βίντεο των ασκήσεων


Τα ΜΑΤ του Στρατού σε δράση. Βίντεο από την άσκηση στο Κιλκίς!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...