Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Μπαρόζο: “Πείτε ολη την αλήθεια στον ελληνικό λαό”


Μια δήλωση που εγείρει πολλα ερωτήματα έκανε ο Ζοζε Μανουελ Μπαροζο, μιλώντας στην ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Ο κ. Μπαροζο κάλεσε τους Έλληνες πολιτικούς να πούνε την αλήθεια στον κόσμο! Όπως είπε η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί στην Ελλάδα και ο λαός θα πρέπει να μάθει όλες τις αλλαγές και τα νέα επώδυνα μέτρα που έρχονται.
Ο κ. Μπαροζο τόνισε ότι το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το υψηλό χρέος, ενώ η φοροδιαφυγή μπορεί να καταπολεμηθεί. Προσθέτει ότι όλες οι χώρες της ΕΕ αν απαιτηθεί, θα πρέπει να δώσουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών απο Έλληνες καταθέτες, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι νόμιμα.
Το ερώτημα πάντως παραμένει: Ποια είναι η αλήθεια που πρέπει να μάθουν οι Έλληνες; Μήπως θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνουν γνωστές όλες οι παρασκηνιακές συμφωνίες που έχουν ξεπουλησει τη χώρα;
Να δούμε τωρα αν η κυβέρνηση θα έχει να απαντήσει κάτι στον κ. Μπαροζο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...