Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Το ιουδαϊκό ΠΑΣΟΚ έκανε την βρώμικη δουλειά του Ισραήλ!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ακόμη μια απόδειξη ότι το ΠΑΣΟΚ και το σημερινό ελληνικό κράτος είναι κρυπτο-ιουδαϊκό. Καθημερινά περνούν απο την θάλασσα εκατοντάδες λαθρομετανάστες παραβιάζοντας τα σύνορα της χώρας εντελώς παράνομα και το ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτα σχεδόν για να τους σταματήσει. 
Αντίθετα μόλις κάποια πλοιάρια θέλησαν να πάνε στην Γάζα για να σπάσουν τον Ισραηλινό αποκλεισμό το Ιουδαϊκό ΠΑΣΟΚ λειτούργησε αστραπιαία και τα σταμάτησε. Βέβαια..Όταν πρόκειται για το καλό του Ισραήλ όλα λειτουργούν άψογα και γρήγορα. Για το συμφέρον της Ελλάδας όμως δεν κινείται τίποτα...
Συνελήφθη σήμερα το πρωί από προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, της λιμενικής Αρχής Πειραιά, ο 60οκτάχρονος αμερικανός πλοίαρχος, του υπό αμερικανική σημαία σκάφους «Audacity of Hope», το οποίο απέπλευσε παράνομα χθες από το Πέραμα με προορισμό την Γάζα, στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε (=κομμάντο, δακρυγόνα αυτόματα κ.λπ για τα οποία κανένας δεν έκανε κουβέντα) από σκάφος του Λιμενικού και αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω.

Ο πλοίαρχος οδηγήθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα Πειραιά και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, βάσει των άρθρων 234 του Κοινού Ναυτικού Δικαίου και 306 του Ποινικού Κώδικα. Ο κατηγορούμενος ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί και κρατείται μέχρι να επαναπροσαχθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου.

Το συγκεκριμένο πλοίο ανήκει στον στολίσκο «Ενα καράβι για τη Γάζα» , μαζί, σύμφωνα με πληροφορίες, με πέντε ακόμη πλοιάρια. Εξ αυτών, τρία βρίσκονται στον Πειραιά, δύο στην Κρήτη και ένα στην Κέρκυρα. Τα πλοιάρια είχαν προγραμματίσει να αποπλεύσουν χθες για τη Γάζα, κάτι που δεν έγινε, μετά την απόφαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή, με την οποία απαγορεύτηκε ο απόπλους όλων των πλοίων με ελληνική ή ξένη σημαία από όλα τα ελληνικά λιμάνια προς την θαλάσσια περιοχή της Γάζας.
ΠΗΓΗ: http://antipliroforisi.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...