Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

The Wanshigton Post: Ο μυστικός πόλεμος – Η CIA έχει στείλει κομμάντος σε 120 χώρες!



Σύμφωνα με δημοσίευμα της αμερικανικής THE WANSHIGTON POST βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένας παγκόσμιος μυστικός πόλεμος. Οι περιβόητοι και seals που σκότωσαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησής τους τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, είναι περίπου αμέτρητοι και διάσπαρτοι σε 120 κράτη. Στα κράτη αυτά (δεν αναφέρει το δημοσίευμα ποια είναι) οι αμερικανοί seals κάνουν εκπαιδευτικές και όχι μόνο επιχειρήσεις.
Η είδηση διέρρευσε από μία δημοσιογράφο, την Tara McKelvey, που μπόρεσε και απέσπασε απόρρητα έγγραφα της έκθεσης SOCOM μέσα από το αμερικανικό Πεντάγωνο. Η ομάδα των seals διοικείται από μία κεντρική Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων ενώ πίσω από αυτή βρίσκεται η CIA. Ο λόγος που αποφασίστηκε η δημιουργία αυτής της …πολυεθνικής αμερικανικής ομάδας είναι να υπάρχει άμεση επιχειρησιακή ικανότητα στο εσωτερικό ξένων κρατών.
Οι μυστικές αυτές επιχειρήσεις περιλαμβάνουν:
Δολοφονίες υψηλών προσώπων. Συλλήψεις και απαγωγές. Νυχτερινές τρομοκρατικές επιχειρήσεις. Κοινές ασκήσεις με τις δυνάμεις ασφαλείας ορισμένων από αυτές τις χώρες.

Τα οφέλη από τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις, είναι πολλαπλά όπως ο καθένας αντιλαμβάνεται, ενώ εντύπωση προκαλεί η δήλωση του Ναύαρχου Olson: “Είμαι πεπεισμένος ότι οι δυνάμεις μας είναι …πολιτιστικά προσαρμοσμένες στη κουλτούρα κάθε χώρας, είναι η πλέον θανατηφόρος ομάδα, έχουν την ταχύτερη δυνατή ανταπόκριση, ευελιξία, αποτελεσματικότητα, ενώ είναι και οι “πολεμιστές” που κάθε έθνος θα ονειρευόταν!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...