Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτοί δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν τι κάνουν. Οι ηλίθιοι είμαστε εμείς που τους το επιτρέπουμε...




Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος, ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με την τρίτη φάση ενός εξελισσόμενου πολιτικού σχεδίου που εφαρμόζει (ηθελημένα ή άθελα) το ΠΑΣΟΚ.

Η πρώτη φάση ήταν η κατάληψη της εξουσίας με κάθε τρόπο.

Η δεύτερη η εισαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ.

Και η τρίτη (που ζούμε τώρα) η αρπαγή των ατομικών περιουσιών, μέσω της μείωσης των μισθών και των συντάξεων, των χαρατσιών, της εξοντωτικής φορολόγησης, της αναγκαστικής μείωσης των καταθέσεων στις τράπεζες κ.λ.π., προκειμένου να ταϊστεί και να διασωθεί το κρατικοδίαιτο καθεστώς.

«Το ότι πτωχεύουν οι Έλληνες δεν είναι ταυτόσημο με ότι πτωχεύει η χώρα», είπε ο κ. Βενιζέλος.
Τι άλλη απόδειξη θέλετε;
Προφανώς, κατά τον κ. Βενιζέλο, στην έννοια της χώρας δεν ανήκουν οι Έλληνες, αλλά κάτι άλλο.
Μήπως άραγε, μόνο το κρατικοδίαιτο καθεστώς και οι αλλοδαποί;

Όλοι γνωρίζουμε σήμερα ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε τα πάντα, προκειμένου να βραχυκυκλώσει πολιτικά την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια… υποσχόταν τα πάντα προκειμένου να υφαρπάξει την λαϊκή ψήφο και να καταλάβει την εξουσία.

Είναι επίσης πλέον γνωστό και αποδεκτό απ’ όλους ότι από τη στιγμή που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ την εξουσία, ξεκίνησε μια πορεία (με δηλώσεις, ενέργειες και κρυφές επαφές με Στρος Καν), η οποία οδήγησε την Ελλάδα στην απόλυτη κρίση δανεισμού και κατευθείαν στην αγκαλιά του ΔΝΤ.

Εύλογα τώρα πλέον, όλος ο λαός αναρωτιέται: Όλα αυτά που έκανε το ΠΑΣΟΚ, ήταν πολιτική αφέλεια ή ήταν ένα ηθελημένο πολιτικό σχέδιο;;

Μπήκαμε λοιπόν στο ΔΝΤ και στον μηχανισμό στήριξης. Όμως εδώ παρατηρείται το εξής πολιτικά περίεργο. Από την αρχή το ΠΑΣΟΚ δεν εκτελεί έστω τις οδηγίες της τρόϊκα, αλλά κάνει ακριβώς τα αντίθετα.

Η τρόϊκα λέει στον κ. Παπανδρέου κάτι πολύ συγκεκριμένο. Θα μειώσεις το δημόσιο έλλειμμα που παράγει το χρέος. Δηλαδή θα μειώσεις το σπάταλο και διεφθαρμένο κράτος και θα αυξήσεις τα δημόσια έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής και την πώληση δημόσιας περιουσίας.

Ο κ. Παπανδρέου όμως κάνει, όπως είπαμε, ακριβώς το αντίθετο. Αντί να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες, τουναντίον τις αυξάνει και αντί να πατάξει την φοροδιαφυγή, αρπάζει τις ατομικές περιουσίες των Ελλήνων με τα ανάλγητα χαράτσια που βάζει και την εξοντωτική φορολογία των συνεπών πολιτών, ενώ αφήνει εντελώς απείραχτη την φοροδιαφυγή.

Δηλαδή ενώ η τρόϊκα του λέει. Μείωσε τον κρατικό τομέα και αύξησε την ιδιωτική οικονομία, αντίθετα ο κ. Παπανδρέου, διαλύει την ιδιωτική οικονομία και μειώνει τις ατομικές περιουσίες των Ελλώνων, για να ταϊσει και να διασώσει το σπάταλο κρατικοδίαιτο καθεστώς, που του εξασφαλίζει εκλογική πελατεία.

Αλήθεια που πάμε;


3 σχόλια :

  1. 1)
    ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ hassapis-peter .
    ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ
    =Προσοχή. Αρπάζουν τις ιδιωτικές περιουσίες. Δεν είναι ηλίθιοι, ξέρουν τι κάνουν. Οι ηλίθιοι είμαστε εμείς που τους το επιτρέπουμε…=


    ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ-ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ :
    « Ο κάθε ένας πλέον το αντιλαμβάνεται και όποιος δεν το αντιλαμβάνεται είναι αφελής ή βολεμένος,»
    ( ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ Ο HEIL GAP (or mind the GAP ) :
    ΑΛΗΘΕΙΑ ; Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ ;
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ , ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΞΑΙΡΟΥΣΕ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ .
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΑΡΙΣΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΥΜΕΤΕΡΟΥΣ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΣΑΣ, ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΕΣΤΥΒΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΓΡΙΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΡΓΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΟΥ .

    ΑΛΛΑ «ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ » , ( ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ) ,
    ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ «ΠΡΑΓΜΑ» ΔΗΛΑΔΗ .

    ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΕ “ hassapis-peter ” ΜΑΣ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΜΩΡΑΘΕΙ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ , ΚΑΛΑ , ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ;
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟΤΕ ; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η ΜΗΠΩΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ “ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-BILDERBERG” ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ .
    Ε, ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ SUPER-MARKET , ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΦΠΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ Η ΕΣΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΨΩΡΟ-ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ .
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΝΟΥ-ΔΥΟ-ΛΑ
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ;
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ;

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΤΕ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ;

    ΕΝΤΑΞΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΜΕ :
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ , ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ , ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ , ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΩΜΕ , ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ .

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !
    ΜΑ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΥΣ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ;
    Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ , ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΩΣΤΕ, « ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ » .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 2)
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ .
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ «Ο.Α.Ε.Δ.» ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ .
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΔΟΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ , ΑΥΤΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ .
    ΑΡΑ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΘΑ «ΑΠΟΛΥΕΙ ».

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ! ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ , ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ (ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ), ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ .
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ «ΕΚΛΕΨΕ» ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΑΣ .

    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ» ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΟΥ-ΔΟΥ -ΛΑ , « ΩΣΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΑΛΙΦΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΗ » ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΣΧΕΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ .
    ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ , ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΒΛΕΠΑΜΕ ΠΩΣ Η ΝΟΥ-ΔΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ , ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ Η Ν.Δ. ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ , ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗ
    Ο ΔΕ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΑΝΕΡΑ «ΠΑΣΑ» ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΓΑΠα , ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ .
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ , ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ 2009 ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΕ ΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ VIDEO , DVD .


    ΕΣΧΑΤΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ ΞΕΘΑΡΡΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΔΕΣΕΙ ΚΟΜΠΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΕΛΕΟΣ ΤΩΡΑ , ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ .

    ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ :ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ , ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ , ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ , ΧΡΥΣΕΣ ΑΥΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ «ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΛΙΟΣΙΩΝ .

    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ !
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΩΔΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΝΟΥ-ΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ;
    Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3)
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΑΥΤΗΣ , Χα, Χα, Χα » ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ , ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ «ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ» ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥΚΥΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ “VETO” ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. , ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .
    ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟ ΓΑΠα .
    ΔΕΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ;
    ΚΑΛΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ .
    ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ .

    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ , ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΛΟ- ΦΑΝΕΡΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΠΟΙΟΣ ΑΡΓΕ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ;
    ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ. : ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ .

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΩΤΕΙΣΤΕ «Αλήθεια που πάμε;» ΘΑ ΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο HEIL GAP , ΑΝ ΚΑΙ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΣΑΣ:
    «ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ Η ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΞΟΝΑ , ΤΟΤΕ , ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ , ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ , ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΑΣ .
    Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ 40% , ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ κ.λ.π. «ΘΑ ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ » ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ , Η ΑΠΟΓΝΩΣΗ , Η ΒΙΑ , ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ……….. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗ ……..ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΕΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ (ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΧΡΥΣΟΘΗΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ , ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ GOLD-RUSH ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ , ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ , ΟΠΟΤΕ ΕΚΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΘΗΡΙΩΔΙΑ , Η ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ .

    ΕΤΣΙ ΚΥΡΙΕ “ hassapis-peter ” ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ , ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΕΙΣΤΕ ΠΛΕΟΝ «Αλήθεια που πάμε;»

    HEIL GAP (or mind the GAP )
    Υ.Γ.( 1 ) Ο HEIL GAP ΩΣ ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ , ΧΑΙΡΕΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΚΗ ΦΑΥΛΟΠΟΥΛΟ , ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ , ΛΟΙΠΟΝ
    « AVE PAKIUM »
    ( όχι πως ευθύνεστε εσείς κύριε hassapis-peter δια τις δηλώσεις και τα πεπραγμένα του ανωτερω , έξαλλου ο HEIL GAP (or mind the GAP ) δεν είναι άδικος άνθρωπος ).
    Υ.Γ.( 2 ). ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ . ΤΕΛΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...