Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς κάθε οικογένεια, θα έχει έναν εργαζόμενο στο σπίτι




Χρηστικός οδηγός για έναν μόνο εργαζόμενο σε κάθε σπίτι

Είναι η φράση όλων εποχών, αυτή που εκστόμισε ο Γιώργος: ''Θα αγωνιστώ να υπάρχει ένας εργαζόμενος σε κάθε οικογένεια''.

Προσπάθησε να την αναλύσει το Πάμε Λουκέτο και κατέληξε, ότι οι απίστευτες λέξεις που ξεφούρνισε ο ΓΑΠ είναι θέμα αριθμητικής. Και ειδικότερα πρόσθεσης και αφαίρεσης.

Να δούμε αναλυτικά:

ΠΡΟΣΘΕΣΗ

Έστω ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει ούτε ένας εργαζόμενος. Πρέπει να υλοποιηθεί η επιθυμία του Γιώργου. Γι αυτό ένας από τα μέλη της οικογένειας, πρέπει να πιάσει δουλειά. Ο ένας που προτείνεται να πιάσει δουλειά για να πιάσουμε το όριο, είναι ένας συνταξιούχος από την οικογένεια. Πρέπει την άλλη μέρα να πάει στην εργασία του. Όσο μεγαλύτερος είναι, τόσο καλύτερα.Και 120χρονός να είναι ακόμα καλύτερα. Είναι η πιο παραγωγική ηλικία. Γιατί δεν έχεις και το άγχος να βγεις στη σύνταξη, γιατί ξέρεις πια οι συνταξεις τι σημαίνουν.

ΑΦΑΙΡΕΣΗ

Έστω ότι στην οικογένεια , είναι δύο εργαζόμενοι. Αυτό καταρχήν πρέπει να κρατηθεί μυστικό, γιατί έχουν αρχίσει και πέφτουν καρφωτές από τους γείτονες, για την παρανομία. Τι πρέπει να γίνει. Για αρχή κάθε πρωί οι εργαζόμενοι να βγαίνουν από την πόρτα ένας- ένας ,για να μην τους αντιληφθεί κανένας, Αυτό βέβαια δεν μπορεί να κρατήσει καιρό. Ο ένας από τους δύο , πρέπει να σταματήσει τη δουλειά,για να είναι μέσα στα πλαίσια του ΓΑΠ. Εδώ χρειάζεται η αφαίρεση. Δηλαδή 2-1= 1. Εξαρτάται αυτό από το βαθμό συγγενείας. Αν είναι σύζυγοι, πρέπει να πάρουν διαζύγιο- το σκέπτονταν άλλωστε χρόνια. Το δικαστήριο θα αποφασίζει ποιος έχει την επιμέλεια της εργασίας και το δεύτερο μέλος , θα έχει δικαίωμα να δουλεύει, όπως περίπου γίνεται τώρα στα διαζύγια με τα παιδιά. Θα εργάζεται δήλαδή ένα σαββατοκύριακο το 15νθήμερο και όλες τις γιορτές.

Αν οι δύο εργάζόμενοι είναι πατέρας- γιος, ο πατέρας υποχωρεί βέβαια μπροστά στην αγάπη για το γιο του.

Αν οι δύο εργαζόμενοι είναι αδέλφια, προτείνεται η αδελφοκτονία..

Βέβαια δεν συζητάμε τι γίνεται είναι αν οι εργαζόμενοι σε ένα σπίτι είναι περισσότεροι από 3 και 4 και 4. Εδώ θα γίνει λίστα, όλων αυτών των οικογενειών που έργάζονται κραυγαλέα και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο, για να παταχθεί η εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...