Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Δείτε πώς άρχισε η μάχη ΠΑΜΕ – Κουκουλοφόρων [ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ]

Το ΚΚΕ δείχνει να έχει χάσει την μπάλα:  Η κα Παπαρήγα από το απόγευμα και μετά τα έβαλε με όλους... έμπλεξε κανάλια, παρακρατικούς, ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιά,  μέλη του ΛΑΟΣ...
Τελικά κανένας από το ΚΚΕ δεν μας είπε πως ξεκίνησαν τα επεισόδια?
Μήπως ξεκίνησαν από αντεγκλήσεις  μεταξύ του ΠΑΜΕ και του κινήματος "Δεν πληρώνω"...?

Και έδωσαν έτσι ευκαιρία στους κουκουλοφόρους προβοκάτορες να "χωθούν" και να διαλύσουν την συγκέντρωση? 

Πως ξεκίνησαν τα επεισόδια

Ομάδα διαδηλωτών των ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ανέβαιναν προς την πλατεία Συντάγματος. Μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία ήρθαν αντιμέτωποι με τις «αλυσίδες» περιφρούρησης του ΠΑΜΕ. Οι «Δεν Πληρώνω» ζήτησαν από το ΠΑΜΕ να τους αφήσει να περάσουν, αλλά τα μέλη του ΠΑΜΕ αρνήθηκαν. Υπήρξε μια μικρή ένταση η οποία εκτονώθηκε από τους ψυχραιμότερους και των δύο πλευρών. Εν τω μεταξύ, η νευρικότητα που δημιουργήθηκε, έφερε τους «μαύρους» οι οποίοι αποφάσισαν να σπάσουν τις αλυσίδες του ΠΑΜΕ! Και έτσι άρχισε ο πετροπόλεμος, με μολότοφ να πέφτουν μεταξύ διαδηλωτών, άνθρωποι αιμόφυρτοι και από τις δύο πλευρές και όλα αυτά, ενώ ο… «ταξικός εχθρός» βρίσκεται, υποτίθεται, μέσα στη Βουλή! Δείτε το φωτορεπορτάζ του Χρήστου Βουτσαρά, που καρέ καρέ κατέγραψε τα γεγονότα που έβαλαν φωτιά στο Σύνταγμα:










http://anti-ntp.blogspot.com

http://www.eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...