Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

"ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ




Σ.Αντιπληροφόρησης: Τι μπορεί να πεί κανείς όταν βλέπει το "ελληνικό" υπουργείο Εξωτερικών να συντάσσεται με τον Ουγγρο-εβραίο πράκτορα των επίσης Εβραίων Ρόθτσιλντ για να χαθεί τελικά η ελληνικότητα της Μακεδονίας; Όπως γνωρίζει ο κάθε στοιχειωδώς ενημερωμένος Έλληνας τα Σκόπια χρηματοδοτούνται απο τον Εβραίο εξ Ουγγαρίας χρηματιστή Τζόρτζ Σόρος σε όλους τους τομείς και ειδικότερα της παιδείας. Όλοι οι κάτοικοι των Σκοπίων μαθαίνουν στα σχολεία και στην τηλεόραση ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και με τα λεφτά που τους δίνει ο Σόρος τρέχουν σε όλες τις χώρες του πλανήτη και διαδίδουν ότι αυτοί είναι οι γνήσιοι Μακεδόνες.



Βέβαια σε όλο αυτό το επικίνδυνο για την Μακεδονία θέατρο του παραλόγου κύριοι υπεύθυνοι είναι οι Έλληνες πολίτες που επέλεξαν να τους κυβερνήσουν γραικύλοι και Εβραίοι... Γιατί κανείς Έλληνας δεν θα στρέφοταν ποτέ σε τέτοιο βαθμό εναντίον των συμφερόντων της πατρίδας του...


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...