Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οι κουκουλοφόροι επιτίθενται στους πολίτες με… μολότωφ




Ξεσκεπάζονται οι κουκουλοφόροι, που επιτίθενται πλέον στους πολίτες που διαδηλώνουν. Το παρακράτος ΠΑΣΟΚ δεν μπόρεσε να μείνει περισσότερο κρυμμένο και έδειξε την αγωνία του να στηρίξει τον «σκεπτόμενο», κρυπτόμενο και καλά φυλασσόμενο πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

Ήταν βέβαιο πως οι κουκουλοφόροι γνωστοί – άγνωστοι που ποτέ δεν συλλαμβάνονται, θα τολμούσαν κάποια στιγμή να επιβάλουν το κράτος της τρομοκρατίας, το νόμο των κουκουλοφόρων. Πέταξαν μολότωφ σε διαδηλωτές - απεργούς οι πράσινοι παρακρατικοί. Οι κόνδορες του ΔΝΤ σε πλήρη δράση.

Όλοι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να προσανατολιστούν προς την κατεύθυνση άμεσης σύλληψης των κουκουλοφόρων και φυλαξής τους (όχι παράδοσής τους στην Αστυνομία), με ταυτόχρονο έλεγχο της ταυτότητάς τους. Το παρακράτος πρέπει σήμερα να αποκαλυφθεί. Οι μάσκες των «δουλικών χρήσιμων μπαχαλάκηδων» που υπηρετούν πιστά το καθεστώς Παπανδρέου (και το εκάστοτε παρελαύνων καθεστώς της πατρίδας μας) πρέπει να γνωρίσουν πως εάν δεν σέβονται το νόμο, τότε οι πολίτες θα αναλαμβάνουν να τους το μαθαίνουν…



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...