Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

"ΣΦΕΤΕΡΙΣΙΝ ΑΤΑΣΘΑΛΙΗΣΙΝ" ή αλλιώς "Είμεθα δειλοί, είμεθα ηττοπαθείς, είμεθα ψοφοδεείς, όχι σαν Έθνος, όχι σαν Λαός αλλά σαν αυτούς που μας κυβερνούν"



Αυτό είναι το πρόβλημα του Ελληνικού Λαού και δυστυχώς άλυτο.
Αν κάποιος παρατηρήσει έναν προς έναν τους εκπροσώπους του Ελληνικού Λαού στο Κοινοβούλιο, χωρίς να είναι απαραίτητο να κάνει ένα εκτενές ψυχογράφημα στον καθένα αλλά μία απλή καταγραφή της προσωπικότητας του κάθε βουλευτή-υπουργού συμπεριλαμβανομένου και του πρωθυπουργού θα καταλάβει πως ακριβώς σκέπτεται και λειτουργεί ο έλληνας πολίτης. Αλήθεια, αναρωτήθηκε κανείς, την ώρα που πηγαίνει στις κάλπες να ψηφίσει, αν αυτός στον οποίο θα βάλει τον σταυρό της προτίμησης του, τον εκπροσωπεί ως προσωπικότητα, αν διακρίνεται για τις γνώσεις του, το ήθος του, την σοβαρότητα του, την υπευθυνότητα και την ΑΝΔΡΕΙΑ του; 
Πολύ αμφιβάλω!
Σκέφτηκε κανείς την ιστορική στιγμή μπροστά στην κάλπη αν αυτός που ψηφίζει είναι άξιος της εμπιστοσύνης του και άξιος εκπρόσωπος του παγκοσμίως;
Έχει συνειδητοποιήσει κανείς ότι η εικόνα της Βουλής των Ελλήνων και όσα διαδραματίζονται καθημερινά εντός τους Ναού της Δημοκρατίας είναι η αντανάκλαση του Έλληνα Πολίτη;
Διαμαρτυρόμαστε, διότι όλος ο πλανήτης μας λιδωρεί, χωρίς να μπούμε στον κόπο να ασκήσουμε την αυτοκριτική ενώ βρισκόμαστε ενώπιον  μίας κατάστασης που οι ίδιοι έχουμε επιλέξει. Κι όμως όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου και ο εμπαιγμός του Έλληνα είναι η εικόνα του και η επιλογή του!
ΑΔΕΡΦΙΑ, ΣΤΕΡΟΎΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΟΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ!

Εκλέξαμε για πρωθυπουργό ένα ανθελληνικό ανδρείκελο, εν γνώση μας και όχι επειδή, να για δικαιολογήσουμε τον βολεμένο εαυτούλη μας, υφάρπαξε την ψήφο μας! Ο οποίος γυρνά από πόρτα σε πόρτα κατηγορώντας μας και ρεζιλεύοντας με την "πολιτική" του ζήτουλα οσφυοκάμπτη, αυτός ο σερβιτόρος των Μνηστήρων, ο Κράχτης που σε συνεργασία με τα φερέφωνα του παπαγαλάκια στο τραπέζι της ντροπής τεμαχίζουν και ξεπουλούν την χώρα μας.
Εκλέξαμε ανθελληνικά ανδρείκελα-μορφώματα όπως ο Πάγκαλος που ξεδιάντροπα μας υβρίζουν και μας προσβάλουν κι εμείς χασκογελώντας ακόμη τους ακούμε... για να μην αναφερθώ και εκτενέστερα στον ολίγιστο Καρατζαφέρη που με την τελευταία του δήλωση περί γάμου στου οποίου κουμπάρος δεν διατίθεται να γίνει, με τη ρηχή πολιτική και τις φθηνές δηλώσεις του αρμόζουν να γίνουν μόνο στο καφενείο του χωριού χάριν αστεϊσμού!  πόσο ντράπηκα! Πόσο ντράπηκα που αυτές τις χυδαιότητες του που ακούει όλη η Ευρώπη, όλος ο πλανήτης. 
Εκλέξαμε δούλες που δεν σέβονται καν την ιερή ιδιότητα της γυναίκας που είναι να φέρνεις στον κόσμο την ζωή και να γαλουχεί με αυτήν την ζωή, μια ολόκληρη γενιά, να ανοίγει τους δρόμους των σπόρων του μέλλοντος, να διευρύνει τους ορίζοντες, να εκπαιδεύει, να προωθεί τις παραδόσεις, τα ήθη, τις αξίες, να στέκεται κολόνα και αρωγός για τον άνθρωπο και τον αυριανό πολίτη και αντ΄αυτού καταδέχονται να υπηρετούν και να διασκεδάζουν τους Άρπαγες αυτής της χώρας. Αίσχος!!! Αίσχος για την γυναίκα! Αίσχος για την Ελληνίδα!

Κατηγορώ τους έλληνες που έφεραν την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση, όχι τους πολιτικούς αλλά εκείνους που απερίσκεπτα τους επιλέγουν, συνηγορούν μαζί τους, τους συντηρούν και τους υπηρετούν για ένα κομμάτι ψωμί και για να υπερηφανεύονται ότι ανήκουν στην αυλή τους.

Σφετέρισιν ατασθαλίησιν λέει ο Δίας δια στόματος Ομήρου, ξεκαθαρίζοντας ότι ο άνθρωπος έχει ευθύνη για ότι παθαίνει στην ζωή και παθαίνει ότι παθαίνει από δική του επιλογή.... και ο νοών νοείτω!

Ας αναλογιστεί λοιπόν ο κάθε έλληνας το μερίδιο ευθύνης που φέρει στην διαμόρφωση και εξέλιξη της ιστορίας και αν δεν σκέφτηκε ποτέ την Πολιτιστική Παρακαταθήκη που πήρε από τους ένδοξους προγόνους του, αν δεν σκέφτηκε ποτέ να γίνει αντάξιος ενός Μέγα Αλέξανδρου και των  ενδόξων Αγωνιστών και Πολεμιστών που έδωσαν την ψυχή και το αίμα τους για αυτήν την Πατρίδα, ας σκεφτεί τουλάχιστον την πατρίδα και το μέλλον που θα παραδώσει στα παιδιά του. Διότι αν δεν γίνει συνείδηση αυτό, δεν θα υπάρχει έδαφος ελληνικό για να το λέμε Πατρίδα κι εμείς θα εξακολουθούμε να είμαστε οι Άθλοι δήθεν Αγανακτισμένοι ή αλλιώς θα μας ακολουθεί αιωνίως η ρετσινιά  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΜΑΧΗΤΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ

Αυτό που σήμερα μας περιγράφει: "Είμεθα δειλοί, είμεθα ηττοπαθείς, είμεθα ψοφοδεείς, όχι σαν Έθνος, όχι σαν Λαός αλλά σαν αυτούς που μας κυβερνούν" όπως είχε πει κάποτε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, ας το αλλάξουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...