Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οι ΕΔ γιορτάζουν με εχθρό προ των πυλών!Δείτε το βίντεο


Οι Ένοπλες Δυνάμεις γιορτάζουν σήμερα μέσα σε μία “παγωνιά”,που έχει πια μόνιμα εγκατασταθεί σ΄ αυτή τη χώρα.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις έχουν πλέον να αντιμετωπίσουν πέρα από τη δεδομένη απειλή του κράτους-ταραξία της περιοχής που λέγεται Τουρκία κι έναν εχθρό προ των πυλών:η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα δεν μπορεί να αφήσει ανεπηρέαστες τις ΕΔ.

Δυστυχώς τα στελέχη ,το προσωπικό των ΕΔ,από τον Α/ΓΕΕΘΑ μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη θα πρέπει να γνωρίζουν ότι σ΄ αυτή τη μάχη ,μ΄ αυτόν τον ύπουλο και άγνωστο εχθρό,είναι μόνοι.

Η πολιτική ηγεσία,όπως κι αυτές που προηγήθηκαν δεν μπορούν να θεωρηθούν σύμμαχοι,χωρίς βέβαια να λέμε ότι είναι εχθροί.

Ο πανικός με την οποία η οικονομική κρίση ,έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι οι ΕΔ,αντιμετωπίζονται οχι όπως θα έπρεπε.Δηλαδή ως βασικό και καίριο κομμάτι αυτού του Κράτους,αλλά περισσότερο…ως βάρος οικονομικό το οποίο υποτίθεται δεν παράγει…κέρδος.Το δόγμα Πάγκαλου δυστυχώς έχει πολλούς υποστηρικτές που απλά δεν εκδηλώνονται.
Η κατάσταση δεν επιτρέπει αισιοδοξία.Θαύματα δεν γίνονται και …ο Θεός της Ελλάδας ακόμη δεν δείχνει διάθεση να επέμβει.

Η στρατιωτική ηγεσία που πρόσφατα επελέγη θα έχει ασφαλώς συνειδητοποιήσει ότι είναι η πρώτη μετά από πάρα πολλά χρόνια που ανέλαβε καθήκοντα με τη χώρα να βρίσκεται σε ένα είδος “πολέμου” που άνετα μπορεί να χαρακτηριστεί ασύμμετρος.

Η αποστολή τους είναι να μπορέσουν να κρατήσουν τις ΕΔ “ζωντανές” και έτοιμες να αντιδράσουν σ΄ οποιαδήποτε απειλή και κίνδυνο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

www.onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...