Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ένθερμος υποστηρικτής Παπαδήμου, ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ


«Αντιλαμβάνομαι ότι η επιλογή του κ. Παπαδήμου χάλασε κάποιων τα σχέδια. Ας είναι. Η Ελλάδα θα προχωρήσει και αισιοδοξώ ότι οι μέρες που έρχονται μπορεί να είναι δύσκολες αλλά θα είναι ελπιδοφόρες» ανέφερε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, σε δήλωσή του σήμερα το βράδυ.
    «Είναι μία εντελώς διαφορετική νύχτα από τη χθεσινή. Η Ελλάδα έχει ένα νέο Πρωθυπουργό, χαρισματικό, γνωστό στην Ευρώπη, χαίρει εκτιμήσεως. Είναι ένα πρόσωπο καθ’ όλα σεβαστό» επισημαίνει ο κ. Καρατζαφέρης για τον κ. Παπαδήμο, τονίζοντας πως πιστεύει ότι «είναι ο κατάλληλος να μας βγάλει από την περιδίνηση» αλλά και ότι «έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα» καθώς «στηρίζεται από τρία κόμματα. Μεθαύριο θα πάρει ψήφο εμπιστοσύνης και θα είναι η ευρυτέρα εμπιστοσύνη που θα έχει Πρωθυπουργός τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να βοηθήσουν όλοι».

http://www.e-typos.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...