Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τα καθεστωτικά ΜΜ”Ε” παρουσιάζουν τον Ρουμπινί ως “νομπελίστα”! Δεν είναι απλώς παραπληροφόρηση, είναι συνέργεια στην δολοφονία της Ελληνικής οικονομίας.


Εάν ένας Τορναδόρος στείλει κάποιο email στο οποιο προβλέπει την επιστροφή τη Ελλάδας στην δραχμή, τότε η δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα υποκριτικά αφυπνίζεται. Τα δε ΜΜ”Ε”, καταδικάζουν μετά βδελυγμίας.
Όταν ένας τυχάρπαστος κερδοσκόπος, αναφέρει επί μακρόν τα ίδια, με τον “τορναδόρο”, ουδείς ασχολείται. Όταν αυτός ο “τορναδόρος” εμφανίζεται ως σύμβουλος του πρωθυπουργού, τότε τα ΜΜ”Ε” αναπαράγουν εκστασιασμένα τις βαρύγδουπες σκόπιμες τρομοκρατικές δηλώσεις του.
Όταν όμως τα ίδια ΜΜ”Ε” που υποτίθεται ότι κόπτονται για το καλό της χώρας και την έξοδο της από την κρίση ανάγουν αυτόν τον άθλιο συκοφάντη ως “Νομπελίστα”, τότε δεν μιλάμε απλά για παραπληροφόρηση αλλά για συνέργεια σε απάτη. Απάτη εις βάρος της οικονομίας, απάτη εις βάρος της κοινωνίας, απάτη εις βάρος του συνταξιούχου και του μισθωτού.
Γιατί; Διότι για την καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας και την εξάρτηση της από τους μηχανισμούς του ΔΝΤ και τις περιβόητες δόσεις, απαραίτητος παράγοντας ήταν η καταστροφή της πραγματικής οικονομίας. Μαζί με την έξοδο της χώρας από τις αγορές. Η ψυχολογία της αγοράς έπρεπε να διαλυθεί, ο κόσμος να τρομοκρατηθεί και να τραβά τις καταθέσεις του από τις τράπεζες προκαλώντας έτσι την πραγμάτωση των “προφητειών”.
Η παρουσίαση του Ρουμπινί ως “Νομπελίστα”, προσέδιδε στον λόγο του την απαραίτητη σοβαρότητα και βαρύτητα για να πανικοβάλλει τις μάζες ή να χρησιμοποιηθεί για την κυβερνητική προπαγάνδα, υβρίζοντας τους αντιφρονούντες. Άρα, υπάρχει σκοπιμότητα, βαρύτατη σκοπιμότητα από την πλευρά των ΜΜ”Ε” που αναπαρήγαγαν τόσο την οικονομική τρομοκρατία του κυρίου Ρουμπινί, όσο και τις ύβρεις του για τον Καραμανλή, τον Σαμαρά και όλους όσους αντιστάθηκαν στα διαφορα μνημόνια της οικονομικής καταστροφής.
Όλα αυτά τα ΜΜ”Ε” μπορούσαν απλούστατα να επισκεφθούν τον ιστοτόπο του ιδρύματος για να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι ότι ο Ρουμπινί όχι μόνο δεν είναι “νομπελίστας” αλλά το όνομα του δεν έχει αναφερθεί ποτέ από το ίδρυμα! http://www.nobelprize.org/
Η σκοπιμότητα λοιπόν είναι εμφανής.
Η πραγματικότητα:
Ένα γκρουπ στο facebook εμφανιζόταν να προτείνει τον Ρουμπινί ως υποψήφιο για το Νόμπελ οικονομίας επειδή …προέβλεψε την οικονομική κρίση του 2008! Το γκρουπ βέβαια είναι πραγματικά ανύπαρκτο, έχει δύο “posts”, το ένα στα Τουρκικα! Αυτή είναι η μόνη σύνδεση του Roubini με το …Nobel!
Και όμως δεν είναι καθόλου αστείο. Αυτός ο άνθρωπος διέσπειρε φήμες όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα την ίδια στιγμή που συναντιόταν με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Αυτός ο άνθρωπος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη σύντομα, αλλά τώρα θα ασχοληθούμε με τους διασπορείς – συνενόχους που πρέπει οπωσδήποτε να λάβουν το …Νόμπελ αθλιότητας, το Νόμπελ οικονομικής τρομοκρατίας.
Δεν θα ασχοληθούμε με τους bloggers επ’ αμοιβή που προάγουν την αθλιότητα. Θα πάμε απ’ ευθείας στο ψητό:
Δείτε και λινκς όπως π.χ. από την Ημερησία: http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12415&subid=2&pubid=112033205
Οι γάτοι του ΣΚΑΪ προφανώς κάτι πληροφορήθηκαν για το αφιέρωμα και έσπευσαν να αφαιρέσουν τον χαρακτηρισμό “νομπελίστας” από τα άφθονα άρθρα τους, τα κράτησε όμως η Google αλλά…
…Κανείς δεν είναι τέλειος!
Ακόμα και το “αντικαθεστωτικό” TVXS;
Δεν περιγράφω άλλο… Εάν ποτέ υπάρξει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο, ας κληθούν και αυτοί να δικαιολογήσουν εάν είναι ανεύθυνοι ή συνένοχοι.
το κουβάρι τον αποκαλύψεων το άνοιξε πρώτη η Εφημερίδα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...