Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Μας θέλουν λοβοτομημένους προκειμένου να διασωθεί ο στρατιώτης (των funds) Γεώργιος Παπανδρέου



Όταν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης θέλουν να πνίξουν τις μεγάλες αλήθειες, τότε μας σερβίρουν αίσχη και αρρωστημένες καταστάσεις, προκειμένου εμείς να ασχοληθούμε με αυτά που εκείνοι θέλουν και όχι με αυτά που θα έπρεπε εμάς να απασχολούν.

Είναι πλέον σαφές πως από τα κυβερνητικά ΜΜΕ καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια, η οποία τείνει να μετατραπεί σε λοβοτομή, μέσω μίας επαίσχυντης ειδησεογραφικής προπαγάνδας, ώστε οι Έλληνες πολίτες να ξεχάσουμε τις τραγικές αλήθειες που αφορούν τον Γιώργο Παπανδρέου και να ασχοληθούμε με ανώμαλες δραστηριότητες ασήμαντων αλλά αισχρών συμπολιτών μας.

Σίγουρα παρατηρήσαμε όλοι μας την ένταση με την οποία επιτίθενται οι παρακοιμώμενοι των εξουσιών δημοσιογραφίσκοι, επιθυμώντας να συνεγείρουν την συναισθηματική μας πλευρά και μεταχειριζόμενοι το θυμικό μας μέρος να μας οδηγήσουν σε αέναες συζητήσεις περί σεξουαλικών ανωμαλιών. Σαφέστατα, εκείνοι που επιχειρούν να ποδηγετήσουν τις αντιδράσεις μας, δεν επιθυμούν να πράξουμε το ίδιο, να συζητήσουμε δηλαδή τις συμπεριφορές του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, να ανταλλάξουμε πληροφορίες για τις δραστηριότητές του σχετικά με CDS, για τις περιβόητες συναντήσεις με τον Σόρος ή για παράλογες πολιτικές αποφάσεις (π.χ. δημοψήφισμα). Σημαντικό είναι να σημειώσουμε πως υπάρχουν έντονες απορίες –σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά και με όσα έχει καταγγείλει ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κ. Πάνος Καμμένος- για πιθανή σχέση Παπανδρέου (του ιδίου και της οικογενείας του) με την κερδοσκοπία εις βάρος της Ελληνικής Οικονομίας και φυσικά εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Τα ΜΜΕ (της διαπλοκής;) ασχολούνται εντονότατα με τον βιαστή παιδιών στην Κρήτη (και πολύ καλά κάνουν), αλλά ξεχνούν να ερευνήσουν σχετικά με τις οικονομικές δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου. Την ίδια στιγμή που μας βομβαρδίζουν με ειδήσεις που έχουν μηδενική αξία (π.χ. τι χρώμα φουστάνι φοράει η Μενεγάκη στην τηλεόραση…), όλως τυχαίως ξεχνούν να αναφερθούν στην περίπτωση της Ισλανδίας, ξεχνούν να αναφερθούν στα εθνικά μας ζητήματα, αλλά μονίμως ξεχνούν να αναφερθούν και σε οτιδήποτε έχει σχέση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Πόσο τυχαίο είναι, άραγε, να μην ασχολούνται με τον πρώην πρωθυπουργό και τα όσα έχουν διαρρεύσει για σειρά συναντήσεών του με παράγοντες που φέρονται να κερδοσκόπησαν εις βάρος της Ελλάδας;

Δεν αξίζει, μήπως, για τα ΜΜΕ να δείξουν στον Ελληνικό λαό, άγνωστες πτυχές από επαφές, αλλά και γενικότερες δραστηριότητες του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου; Γιατί προφυλάσσεται ο άνθρωπος που έφερε (στήνοντας τα οικονομικά στοιχεία της χώρας, όπως ομολογεί ο διευθυντής της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας) την Ελλάδα στην καταστροφή και κατέστρεψε –μέχρι στιγμής- εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες; Είναι σαφέστατα εγκληματίας ο βιαστής ανηλίκων που συνελήφθη στην Κρήτη και ήδη προφυλακίστηκε. Όμως γιατί δεν είναι εγκληματίας και συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος ο καταστροφέας μίας χώρας και ενός λαού; Μέχρι και η τελευταία του απόφαση περί δημοψηφίσματος, ερευνάται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την αρμόδια Οικονομική Επιτροπή, επειδή αυτή ακριβώς η απόφαση και ανακοίνωση, έδωσε κέρδη μερικών δισεκατομμυρίων -μέσα σε λίγες ώρες- σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους και εταιρείες.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει εγκληματικά και προκλητικά να παραμένει στο απυρόβλητο. Οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης έχουν άλλα σημαντικότερα να ασχοληθούν και όχι με σκοτεινά σημεία της πρωθυπουργίας Παπανδρέου. Βλέπετε, το ότι καταστρέφονται οι πεταλούδες στην προσπάθεια διάσωσης των φονικόδεντρων, αποτελεί είδηση… ενώ το ότι καταστρέφεται ένας λαός στην προσπάθεια διάσωσης των τραπεζών, μάλλον είναι στατιστικό στοιχείο… το οποίο και δεν αξίζει να γνωρίζουμε όλοι εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...