Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Τα φαινόμενα των "περίεργων" ήχων συνεχίζονται! Μήπως κάτι προμηνύουν;



Oι περίεργοι ήχοι που έχουν ακουστεί σε πολλά μέρη της Γής, συνεχίζονται με ανησυχητικά αυξητικούς ρυθμούς! Ακόμα τρία περιστατικα με τους γνωστούς πολύ τρομακτικούς θορύβους που ακούστηκαν εχθές σττην Σκωτία,Σικάγο,Καναδά, μας έκαναν να ανησυχήσουμε λίγο παραπάνω και να προβληματιστούμε ακόμη περισσότερο! Εδώ σας παραθέτουμε και τα τρία βίντεο τα οποία έχουν αναρτηθεί στο you tube για του λόγου το αληθές!

Το πρώτο προέρχεται απο τον Καναδά


Το δεύτερο απο το Σικάγο των ΗΠΑ! Παρατηρήστε τη χροιά του ήχου, είναι ολόιδια με αυτή που είχε ακουστεί στο Κίεβο της Ουκρανίας!



Το τρίτο, είναι ακόμη πιο ανατριχιαστικό! Διότι ακούγεται ολοκάθαρα οτι ο ήχος βγαίνει σαν απο χοάνη ή κάποια χαλασμένη σάλπιγγα! Το περιστατικό συνέβη στη Γλασκώβη της Σκωτίας!



Τα περιστατικά λοιπόν με τους ήχους αυτούς, άσχετα με την μεταφυσική, είναι οπωσδήποτε ήχοι γήινοι, δηλαδή προέρχονται απο προιόν πολύ προηγμένης τεχνολογίας. Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι και το HAARP, ένα υπερόπλο, που όσο κι αν το αρνείται η Αμερική, έχουν ξεφύγει πολλά σχέδια για το τι μπορεί να κάνει κι έχουν διοχετευτεί στο διαδίκτυο παντού. Η χρησιμοποίηση λοιπόν αυτού του υπερόπλου με τις τεράστιες δυνατότητες, μπορεί να προμηνύει 2 περιπτώσεις:

Η πρώτη, να έχει να κάνει με δοκιμές του υπερόπλου απο τους νεοταξίτες, για να χρησιμοποιηθεί αν παραστεί ανάγκη, ενάντια σε δύο υπερδυνάμεις που αντιστέκονται στα τρομερά τους σχέδια για τη κα΄τακτηση του πλανήτη, τη Ρωσία και τη Κίνα.

Και η δεύτερη, η οποία είναι ακόμη πιο τρομακτική. Οτι δηλαδή, ίσως να θελήσουν να μας κάνουν να πιστέψουμε οτι ή δεχόμαστε επίθεση ή δεχόμαστε...απλώς επίσκεψη απο... εξωγήινους, όπως έχουν αναφέρει κατα καιρούς διάφοροι ερευνητές των που έχουν ασχοληθεί με θέματα που αφορούν τα σχέδια της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ή αυτών των λεγόμενων "Illuminatti".

Υπάρχει όμως και μια τρίτη θεωρία. Αυτή, η οποία και βασίζεται στα γραφόμενα του Ιωάννη στο βιβλίο του Αποκάλυψη (82μ.Χ., Πάτμος). Ας το δούμε λιγάκι αυτό πιο εμπεριστατωμένα, δηλαδή να το δούμε απο τη δική του τη σκοπιά. Είναι φανερό, οτι ο Ιωάννης καθώς έγραφε το έργο του, έβλεπε οράματα. Οράματα που προερχόταν απο το μέλλον. Απο ένα μέλλον, που δεν είχε καμμιά σχέση με την εποχή του. Ενα μέλλον με τεράστια τεχνολογική εξέλιξη, που οι μηχανές αυτού του μέλλοντος μπορεί και να ερμηνευτούν σε ένα ανθρώπινο μυαλό της εποχής του 1ου μ.Χ. Αιώνα, ως ... τεράστιες ακρίδες που βγάζουν φωτιές απο το στόμα (πολεμικά ελικόπτερα), φλεγόμενα σιδερένια άρματα (τάνκς) και πάει λέγοντας. Είναι λοιπόν, απολύτως φυσικό, ο ίδιος αυτός άνθρωπος - οραματιστής, στη προσπάθειά του να αποτυπώσει "με θείο μανδύα" αυτά τα οποία "έβλεπε", να χρησιμοποιούσε και παράξενη γλώσσα!

Και ας πάμε στο θέμα των ήχων. Με βάση αυτό το σκεπτικό, δεν θα μπορούσε αυτός ο ίδιος άνθρωπος-οραματιστής, να τους αποδώσει ως...ήχους που προέρχονται απο σαλπιγκτές Αγγέλων; Ασφαλώς και θα μπορούσε. Και με βάση το σκεπτικό οτι αυτά που έβλεπε, τα οράματα δηλαδή, είχαν και "θεία προέλευση", δεν θα μπορούσε κάλλιστα να τα χαρακτηρίσει και σαν...πληγές απο το Θεό; Η κάτι σαν προειδοποιητικά σημάδια της οργής του Θεού, που το καθένα απο αυτά ξεκινούσε αμα το σάλπισμα κάποιου Αγγέλου; Είναι μια εξήγηση, μιας και η ...σύμπτωση με τα γεγονότα αυτά, παραείναι ακριβής, για είναι απλή...σύμπτωση!

Ας πάμε λοιπόν να δούμε το ...6ο Σάλπισμα του Αγγέλου, στο κεφάλαιο 8 της Αποκάλυψης:
"Και ο έκτος άγγελος εσάλπισε και ήκουσα μιαν φωνήν εκ των τεσσάρων κεράτων του θυσιαστηρίου του χρυσού του ενώπιον του θεού, λέγουσαν προς τον έκτον άγγελον όστις είχε την σάλπιγγα λύσον τους τεσσάρας αγγέλους τους δεδεμένους εις τον μέγαν ποταμόν Ευφράτην…"


H κλιμακούμενη ένταση στη Μεσοποταμία(απειλές του Ιράν και η έκρυθμη κατάσταση στη Συρία που προφανώς ετοιμάζεται Νατοϊκή επέμβαση) μας θυμίζει έντονα αυτό το χωρίο της Αποκάλυψης...

Οι συνθήκες δυστυχώς δεν υποβοηθούν καθώς κάθε οικονομικής κρίσης έπεται ένας Παγκόσμιος Πόλεμος...

Το θέμα είναι ότι το Ιράν το υπερασπίζονται με πάθος Ρωσία και Κίνα... Όπως και τη Συρία θα τη στηρίξει σίγουρα η Ρωσία-η οποία μη ξεχνάμε έχει ένα αεροπλανοφόρο στη Μεσόγειο!
Να λοιπόν που το χωρίο αυτό ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ με τα γεγονότα αυτά!

Πάμε παρακάτω.
"Και ελύθησαν οι τέσσαρες άγγελοι οι ητοιμασμένοι εις την ώραν και ημέραν και μήνα και ενιαυτόν δια να θανατώσωσι το τρίτον των ανθρώπων και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήτο δύο μυριάδες μυριάδων και ήκουσα τον αριθμόν αυτών και ούτως είδον τους ίππους εν τη οράσει και τους καθήμενους επ’ αυτών ότι είχον θώρακας πύρινους και υακινθίνους και θειώδεις και αι κεφαλαί των ίππων ήσαν ως κεφαλαί λεόντων και εκ των στομάτων αυτών εξήρχετο πυρ και καπνός και θείον..."

Τι πιο σαφέστατη εικόνα πολέμου, που περιγράφεται με τα μάτια ενός ανθρώπου του 1ου μ.Χ.Αιώνος! Και το γεγονός είναι το εξής:

Οι Αμερικάνοι στέλνουν στη περιοχή τρία αεροπλανοφόρα...
Όπως είχε δηλώσει αξιωματούχος του Πενταγώνου, τα τρία αεροπλανοφόρα σημαίνουν πόλεμο...
Ο οποίος όπως δυστυχώς δείχνουν τα πράγματα αν ξεκινήσει θα γενικευτεί...
"Υπό των τριών τούτων εθανατώθησαν το τρίτον των ανθρώπων εκ του πυρός και εκ του καπνού και εκ του θείου του εξερχομένου εκ των στομάτων αυτών, διότι αι εξουσία αυτών είναι εν τω στόματι αυτών, επειδή αι ουραί αυτών είναι όμοιαι με όφεις έχουσαι κεφαλάς και με αυτάς βλάπτουσι..."


Ο Ιωάννης λοιπόν, μέσα απο την Αποκάλυψη συνεχίζοντας ομιλεί για τον πλέον πολύνεκρο πόλεμο στην Ιστορία της Ανθρωπότητας...

Υπάρχουν βέβαια πολλές απόψεις Γερόντων και Αγίων, που ερμηνεύουν αυτό το χωρίο και το επεξηγούν...

Εμείς είμαστε οι πλέον αναρμόδιοι να το κάνουμε...

Το παραθέτουμε απλά ως έχει, με κάποιες σκέψεις μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...