Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Το παρακράτος στην υπηρεσία της κυβέρνησης Παπαδήμου



Η τραγική κυβέρνηση του υπαλλήλου Λουκά Παπαδήμου, μη αντέχοντας την λαϊκή κατακραυγή, επέτρεψε στο παρακράτος, τους γνωστούς – αγνώστους κουκουλοφόρους, να δώσουν θέμα προς συζήτηση στα ΜΜΕ.

Αυτός είναι ο στόχος του σημερινού πολιτικού εκτρώματος που κυβερνά την πατρίδα μας. Η επόμενη ημέρα θα βρει τους γνωστούς παπαγάλους να αναλύουν τα κατορθώματα των κουκουλοφόρων, που όλως παραδόξως δεν ελέγχθηκαν από τις δυνάμεις ασφαλείας, και θα ξεχάσουν να ασχοληθούν με την κατάργηση της πατρίδας μας ως κράτος.

Περιμένουμε τις παραιτήσεις τόσο του κυρίου Παπουτσή, όσο και του ίδιου του κυρίου Παπαδήμου. Είναι ίσως η τελευταία τους ευκαιρία να αποδείξουν τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες. Δεν είναι δυνατόν να ρίχνουν τόνους χημικών σε απλούς πολίτες και να μην μπορούν να σταματήσουν τους κουκουλοφόρους!

Το άνομο καθεστώς δεν αντέχει την δίκαιη πίεση των πολιτών και προσφεύγει στις κλασσικές του μεθόδους. Τρομοκρατία, βία, παραπληροφόρηση και αποπροσανατολισμός. Με όσα συνέβησαν στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, η κυβέρνηση Παπαδήμου έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα να καταλάβει τις πρώτες θέσεις στο λαϊκό δικαστήριο που θα δικάσει όσους βυσοδόμησαν κατά της Ελλάδας.

Ο Πρόεδρος της Νέας Ελλάδας
Ηλίας Μαρκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...