Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Τα μαζεύουν και φεύγουν οι Παπανδρέου;



Σιγά σιγά η “αγία οικογένεια” αποχωρεί απο την Ελλάδα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει πως συμβαίνει, μετά από την παραίτηση του απο το ΙΣΤΑΜΕ υπέβαλε ο αδερφός του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου, Νίκος.

Σύμφωνα με την επιστολή παραίτησης, η θέση του πρέπει να μείνει στη διάθεση του ΔΣ αφού ανοίγουν οι διαδικασίες εκλογής νέου Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.


Σχόλιο ιστολογίου: Λέτε να ξυπνήσουμε κάποια μέρα και να μάθουμε πως η οικογένεια Παπανδρέου αναχώρησε για Γαλλία, για Λονδίνο ή κάποιο άλλο "εξωτικό" μέρος, όπου έχουν ήδη αγοράσει ακίνητα (σύμφωνα πάντα με τις μέχρι τώρα φήμες που έχουν διαρρεύσει);

Μήπως θα πρέπει κάποιος εισαγγελέας να κινηθεί ώστε να υπάρξει κάποιο απαγορευτικό εξόδου για την οικογένεια; Όχι τίποτε άλλο, αλλά εάν φύγουν, τότε θα σχηματιστούν πάρα πολύ κακές εντυπώσεις...



http://kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...