Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Στο φως ντοκουμέντα χρηματισμού κορυφαίων πολιτικών προσώπων!!!



Αντίγραφα επιταγών που δόθηκαν από τη διαπλοκή σε κορυφαία πολιτικά πρόσωπα πρόκειται να βγουν από στιγμή σε στιγμή στη δημοσιότητα προαναγγέλει γερμανική ιστοσελίδα!

Η ίδια ιστοσελίδα κάνει λόγο και για βαλίτσες που έφευγαν από υπουργείο σε άγνωστη κατεύθυνση. Γι αυτή τη περίπτωση υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα από το υπόγειο γκαράζ του συγκεκριμένου υπουργείου-όπως υποστηρίζουν οι Γερμανοί!

Το πιο σοκαριστικό ντοκουμέντο αφορά τα αποδεικτικά κατάθεσης από «διάσημη» αμερικανική τράπεζα σε λογαριασμό συγγενικού προσώπου πολιτικού ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός.

Μιλάμε για ντοκουμέντα που θα στείλουν στο Καιάδα της ιστορίας πολιτικούς πρωταγωνιστές της μεταπολίτευσης…

Αυτά γράφει το Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Εμείς θα ξαναθέσουμε για άλλη μία φορά το ερώτημα: Πως μπορεί να διαπραγματεύονται το μέλλον των παιδιών μας, πολιτικοί που πιθανότατα βρίσκονται μεταξύ των 163 ατόμων τα οποία κατονόμασε ο Χριστοφοράκος ως αποδέκτες “ενισχύσεων” από τη Siemens. Η Ελληνική πολιτεία ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, την έχει όμως η Μέρκελ.

Τι σημαίνει αυτό;

Πως ο Γερμανικός παράγοντας γνωρίζει ποιοί από τους συνομιλητές του έχουν δωροδοκηθεί από την Γερμανική επιχείρηση. Όπως σίγουρα γνωρίζουν ποιοί έχουν χρηματιστεί από τις Γερμανικές υπηρεσίες, Δυτικής και Ανατολικής Γερμανίας.

Ίσως έτσι να εξηγείται και η “μαχητικότητα” των Ελλήνων πολιτικών. Που παρέδωσαν τον ΟΤΕ στους Γερμανούς ΠΑΡΑΤΥΠΑ.

Που μιλούν για φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή την ίδια στιγμή που Γερμανικές επιχειρήσεις χρωστούν ΔΙΣ στα Ελληνικά ταμεία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...