Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Γ.Καρατζαφέρης: “Δεν ψηφίζω το μνημόνιο αλλά το στηρίζω με τους υπουργούς μας”!


Εκτεθειμένη αφήνει τη ΝΔ και τον Α.Σαμαρά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρης, δηλώνοντας ότι “Δεν θα ψηφίσει τα μέτρα όταν έρθουν στη Βουλή”.

Ένας τελείως διαφορετικός Γιώργος Καρατζαφέρης, προ του κινδύνου να μην μπει καν το κόμμα του στη Βουλή προχώρησε σε άτακτη υποχώρηση και πρότεινε 5 χρόνια περίοδο χάριτος και … ετήσιες δόσεις (!) για να αποπληρωθεί το χρέος.

“Η Ελλάδα σηκώνει ανάστημα” είπε στη συνέντευξη Τύπου. Όλα αυτά χωρίς να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να ψηφίσει τα μέτρα.

“Επαφίεται στον πρωθυπουργό αν θέλει να κρατήσει τους υπουργούς του ΛΑΟΣ. Εγώ ξεκαθαρίζω την θέση μου και αφορά αυτόν το τι θα κάνει”.

Βέβαια ξεκαθάρισε ότι δεν αποσύρει την στήριξή του στην κυβέρνηση, δηλώνοντας ότι στηρίζει τον Λουκά Παπαδήμο, αλλά δεν αποσύρει τους υπουργούς του!

Με την κίνηση αυτή, ξέρει ότι δεν κινδυνεύει να μην ψηφιστεί το μνημόνιο αφού ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι υπεραρκετοί (περίπου 235 χωρίς να υπολογιστεί η Δημοκρατική Συμμαχία).

Εξέφρασε την θέση ότι αν βγούμε από την ευρωζώνη θα διαλυθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση. Bέβαια τάχθηκε και κατά των εκλογών (υπάρχουν δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν ακόμα και στο όριο του 3%)

Πλέον με την κίνηση Καρατζαφέρη (αλλαγή γραμμής 100% και όχι για πρώτη φορά, αλλά χωρίς να στερηθεί και τα … αγαθά της εξουσίας) , είναι εκτεθειμένος ο Α.Σαμαράς, ο οποίος θα υποστεί και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και σε κομματικό, τεράστια φθορά, καθώς θα δείξει να συμπορεύεται με το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον σε επίπεδο Βουλής, μόνον αυτός, ο οποίος, μάλιστα, έχει και ελάχιστη συμμετοχή στην κυβέρνηση!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...