Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Αν θέλεις να θάψεις ένα σκάνδαλο, κάνε μία εξεταστική"



Εκμεταλλεύεται το ΠΑΣΟΚ πως την απουσία της ΝΔ από την εξεταστική για την τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος του 2009 (από την ΕΛΣΤΑΤ) και κάνει «κοπτοραπτική» στους μάρτυρες που καλεί.

Ο Πρωτόπαπας πρότεινε στην εξεταστική να μην κληθούν 16 μάρτυρες από εκείνους που είχε αποφασίσει να καλέσει την περασμένη εβδομάδα – τελικά αποδέχθηκε να μην κληθούν 14 μάρτυρες.

Αν όμως δούμε ποιοι μάρτυρες δεν θα καταθέσουν, θα διαπιστώσουμε ότι κυρίως είναι εκείνοι που θα έλεγαν πως μεθοδεύθηκε η αύξηση του ελλείμματος, αλλά και τον ρόλο του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Α. Γεωργίου.

Συγκεκριμένα δεν θα καλέσουν τους:

Λούκα Κατσέλη, Σπύρο Ευσταθόπουλο, Γεώργιο Πετράκο, Αθανάσιο Σκορδά, Βασίλειο Μενεσιώτη, Σάββα Ρομπόλη, Γιάννη Πολίτη, Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο, Γεώργιο Κασιμάτη, Επαμεινώνδα Μαριά, Κυριάκο Βέρη-Σπαθαράκη, Άννα Ζωηρού, Νικόλαο Χουντή, Γεώργιο Ρωμανιά.

Θέλουν να θάψουν το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο έφερε στην Ελλάδα το ΔΝΤ και όλα τα μετέπειτα;

Όπως και να είναι, δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε την ρήση του Γεωργίου Παπανδρέου (γνωστού και ως Γέρου της Δημοκρατίας), ο οποίος ερωτώμενος για σκάνδαλο της εποχής είχε πει: "Αν θέλεις να θάψεις ένα σκάνδαλο, κάνε μία εξεταστική"...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...