Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Για το επιτόκιο του δικού μας χρέους προς τις τράπεζες ούτε κουβέντα!

Κι ενώ όλοι εσείς καταριόσασταν τον Παπαδήμο που "χωρίς να τον έχετε ψηφίσει" οδήγησε στην υπογραφή του PSI, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, τα αγαπημένα σας κόμματα, αυτά που ψηφίζατε τόσα χρόνια και που ζητούν την ψήφο σας και στις επόμενες εκλογές, με νόμο επιχείρησαν τις προάλλες να μειώσουν τα επιτόκια του ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ χρέους προς τις τράπεζες.


Για το επιτόκιο του ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ χρέους προς τις τράπεζες, που παραμένει αμείωτο, λες και βρισκόμαστε στο 2004, ούτε κουβέντα!
Σας στέλνουν όμως δημόσια μηνύματα συμπαράστασης και οδύνης "για την θαυμαστή αυτοθυσία σας και για τις δυσκολίες που περνάτε". Ακόμα και αυτήν την ώρα! Ακόμα και σήμερα! Ακόμα και μετά από όλα όσα έχουν γίνει, όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί και όλα όσα έχουμε υποστεί ως πολίτες τα τελευταία χρόνια! Αυτοί συνεχίζουν τον κυνισμό, το δούλεμα, την εκμετάλλευση, το ξεζούμισμα των χρημάτων του Έλληνα φορολογούμενου!
Οι αχρείοι!


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...