Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει ο Πετσάλνικος με επιστολή του στην Bundestag για μεταφορά χρηματικών ποσών στο εξωτερικό από βουλευτές


Διαψεύδει ο Πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος την ύπαρξη Ελλήνων βουλευτών που μετέφεραν μεγάλα ποσά στο εξωτερικό.

Μέρες μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ίδια η Βουλή, τώρα κουκουλώνουν τα πάντα.

Σε επιστολή του στον Πρόεδρο της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής Νόρμπερτ Λάμερτ, ο Φ. Πετσάλνικος αναφέρει ότι «δεν υπάρχουν Έλληνες βουλευτές, όπως προκύπτει από τον σχετικό έλεγχο που έγινε μέχρι τώρα, που να έχουν βγάλει μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό».

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο κ. Πετσάλνικος, στην επιστολή του προς τον κ. Λάμερτ διευκρινίζει ακόμα ότι η περίπτωση που είδε το φως της δημοσιότητας αφορά σύζυγο βουλευτή ο οποίος διαθέτει αυτοτελή επιχειρηματική δραστηριότητα και το έμβασμα έγινε μέσα από αυτήν.

Στην ίδια επιστολή, ο κ. Πετσάλνικος αφού αναφέρει ότι «εκτιμούμε την απόφαση στήριξης της γερμανικής Βουλής προς την Ελλάδα», συμπληρώνει ότι και ο ίδιος ο κ. Λάμερτ «γνωρίζει τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Πετσάλνικος διέψευσε επίσης μιλώντας στους δημοσιογράφους όλα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί 15 βουλευτών με μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό.

Κρατήστε τώρα την Χρύσα Ρώπα… «Μα ο Πετσάλνικος;»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...