Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ουράνια Μονοπάτια πάνω από την Ελλάδα! Συγκλονιστικό βίντεο!

Αν παρακολουθήσετε τον ορίζοντα ακριβώς από το σωστό τόπο και ακριβώς τη σωστή στιγμή, μπορεί να γίνετε μάρτυρας μερικών θεαματικών αντιπαραθέσεων ανάμεσα στη Γη και τον ουρανό. Στο παρακάτω βίντεο, τα αστέρια, η Σελήνη, ακόμη και μια μερική έκλειψη Ηλίου καταγράφηκαν να ανατέλλουν και να δύουν πάνω από φωτογενές αξιοθέατα της Ελλάδας.

Τα εμπνευσμένα χαρακτηριστικά εφέ των αστρικών μονοπατιών είναι όμορφα, αλλά κάπως παραπλανητικά, καθώς τα αστέρια παραμένουν συνήθως με σχεδόν την ίδια φωτεινότητα καθώς η Γη περιστρέφεται κάτω από αυτά. Επίσης, το time lapse μέρος του βίντεο εμφανίζει τα σύννεφα να πηδάνε και να σβήνουν με έναν άγνωστο τρόπο.


Οι σκηνές περιλαμβάνουν μια μερική έκλειψη ηλίου πάνω από το Ναό του Ποσειδώνα, μονοπάτια σύννεφων και αστεριών πάνω από μια ερειπωμένη εκκλησία, και μονοπάτια αστεριών πάνω από ένα παλιό πλοίο. Μια παλιά εκκλησία στην Πελοπόννησο, μια πέτρινη γέφυρα στα Ιωάννινα, ένα Φράγκικο Κάστρο στην Εύβοια, και ένα γραφικό ηλιοβασίλεμα πάνω από το λόφο του Λυκαβηττού στην Αθήνα συμπληρώνουν τα τοπία




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...