Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Ανοίγει τις πύλες του ο αρχαιολογικός χώρος του Ακρωτηρίου Σαντορίνης


Από τη Μεγάλη Τετάρτη το κοινό που θέλει να επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο Ακρωτηρίου Σαντορίνης θα βρει ανοιχτές τις πύλες τους, καθώς έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες για την αντικατάσταση του στεγάστρου.
Η παραλαβή του έργου «Ανάδειξη, Διαμόρφωση και Αντικατάσταση Στεγάστρου Αρχαιολογικού Χώρου Ακρωτηρίου Θήρας» έγινε από τον ... εργοδότη, που είναι η «Εν Αθήναις Αρχαιολογική Εταιρία», ενώ το έργο παρέλαβε για χρήση ο φορέας λειτουργίας, δηλαδή η ΚΑ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Κυκλάδων.Σύμφωνα με τον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, «το Ακρωτήρι είναι ένας πολύ σημαντικός χώρος» Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών». Ο κ. Γερουλάνος είπε κλείνοντας πως «τον θέλουμε ανοιχτό, προσβάσιμο, εξωστρεφή αλλά και ασφαλή. Η εμπειρία της επίσκεψης στο Ακρωτήρι είναι μοναδική», σύμφωνα με το newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...