Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Θέμα ωρών η προσφυγή της Κύπρου σε μηχανισμό στήριξης;


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές της Λευκωσίας, η προσφυγή της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης μπορεί να γίνει ακόμα και εντός των επόμενων 24 ωρών.

Οι αναφορές του Υπουργού Οικονομικών της χώρας τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι παραπάνω από ενδεικτικές, λέγοντας ότι η προσφυγή σε μηχανισμό δεν είναι απίθανη και μπορεί να γίνει σύντομα.

Η προθεσμία για την ανακεφαλαιοποίηση των κυπριακών τραπεζών εκπνέει, μετά τη διάσωση της Λαϊκής Τράπεζες με 1,8 δις ευρώ.

Πληροφορίες του sigmalive αναφέρουν ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει ήδη συζητήσει με τις Βρυξέλλες και έχει κάνω γνωστή την πρόθεσή της να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης.

Δεν είναι τυχαίο, που από την περασμένη εβδομάδα, πηγές της Ευρώπης και δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου, έλεγαν ότι Ισπανία και Κύπρος θα μπουν σε μηχανισμό, πριν τις ελληνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...