Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΔΝΤ και ναζί, το ίδιο μαγαζί. Λαδωμένος από την Siemens ο δολοφόνος της Αργεντινής, Κάρλος Μένεμ.


Παντού ίδιοι οι σοσιαλφασίστες – φερέφωνα των διεθνών τοκογλύφων. Ποιός θα τολμήσει να τους δώσει συγχωροχάρτι;

Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα. Το βλέπει ο απλός μελετητής, δεν μπορούν όμως να το δουν οι περισπούδαστοι αναλυτές – δημοσιοκάφροι που παρουσίαζαν την υπαγωγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ ως σωτηρία. Γιατί; Ήταν άσχετοι; Έκαναν λάθος; Μα πως στ’ αλήθεια κρίνεται μία επιλογή στα πλαίσια της οικονομικής επιστήμης; Με το “νομίζω, μου φαίνεται, μου είπαν”; Ή πρωτίστως με την μελέτη των συνεπειών σε παρόμοιες ιστορικές αποφάσεις;

Από τον Δεκέμβρη του 2009, όταν αποκαλύψαμε την συμφωνία Παπνδρέου – Στρως Καν για την υποδούλωση της χώρας στο ΔΝΤ, είχαμε προβλέψει δυστυχώς και τις συνέπειες. Οικονομικές και πολιτικές. Όπως και τον τρόπο που φυγαδεύτηκε ο Μένεμ διά των εκλογών (τον έκριναν και αυτόν οι πολίτες, όπως τον Παπακωνσταντίνου), ενώ ο άνθρωπος που τον άφησε στο απυρόβλητο, ο Ντε Λα Ρούα έφυγε με ελικόπτερο αφήνοντας πίσω του μία κατεστραμμένη χώρα και έναν εξαθλιωμένο λαό.
Μην έχετε αμφιβολίες ότι ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα, εάν δεν υπάρξει παραδειγματική τιμωρία των σοσιαλφασιστών που ακολούθησαν ακριβώς την ίδια πολιτική με το Αργεντινό κάθαρμα σε μία δεκαετία.

Ο Μένεμ λοιπόν, μπορεί κάλλιστα να χαρακτηρισθεί το Αργεντίνικο ΠΑΣΟΚ, αφού πλέον αποδεικνύεται ότι έλαβε 19 εκ. δολλάρια μίζα από την …Siemens, επί συνόλου 100 εκ. που θα μοιραζόντουσαν σε υπουργούς της κυβέρνησης του. Τους εκεί Μαντέληδες δηλαδή. 120εκ. ήταν οι αντίστοιχες μίζες στην Ελλάδα.

Όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, οι μίζες της Siemens δεν ήταν για να πουλήσουν δυό καλώδια παραπάνω, αλλά για να υπηρετήσουν γενικότερα τις Γερμανικές γεωπολιτικές επιδιώξεις. Όταν έχεις πάρει την βαλίτσα από τον εκεί Χριστοφοράκο, είσαι δια βίου έρμαιο.

Όταν εδώ λοιπόν τα καθάρματα της Siemens και των υποβρυχίων συνηγορούσαν στον διαμελισμό της Σερβίας και την γενοκτονία των Σέρβων του Κοσσυφοπεδίου κατά τις επιταγές του νεογερμανικού ιμπεριαλισμού, θα θυμάστε προφανώς τα θερμά συγχαρητήρια που έλαβε ο ΓΑΠ για την συμβολή του στην σφαγή. Όπως και τις πύρινες δηλώσεις του Τσοχατζόπουλου κατά του “σφαγέα” Μιλόσεβιτς.

Ε, μάθετε τώρα ότι ο Μένεμ διώκεται και για ένα άλλο σκάνδαλο: Την πώληση όπλων στους Κροάτες παρακρατικούς φασίστες! Μέσω Αργεντινής τα όπλα σε αυτούς που διαμέλισαν την Γιουγκοσλαβία! Σκάνδαλο που έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις ελέω Κίρσνερ που έχει κυρήξει ανένδοτο. Όχι, ο Ντε Λα Ρούα δεν ασχολήθηκε με αυτές τις λεπτομέρειες…

Και βέβαια φτάνουμε στο ΔΝΤ, την ταφόπλακα της Αργεντινής που οδήγησε και την Ελλάδα φυσιολογικά στην αντίστοιχη πορεία. Ο Μένεμ έφυγε ατιμώρητος “τιμωρήθηκε από τον λαό”. Ο Ντε Λα Ρούα που τον άφησε -ενώ διαφωνούσε με το μνημόνιο- έφυγε με ελικόπτερο.

Το στοίχημα λοιπόν για την Ελλάδα είναι ένα και μοναδικό. Εάν η νέα κυβέρνηση επιτρέψει στους αρχιτέκτονες της υπαγωγής να “τιμωρηθούν μόνο από την ψήφο του λαού”, η πορεία της είναι προδιαγεγραμμένη. Δυστυχώς οι πανηγυρικές (για τα πανηγύρια δηλαδή) εμφανίσεις του ΓΑΠ, δείχνουν ότι κάτι γνωρίζει. Όπως ο Μένεμ που μετά την καταστροφή της χώρας, παρίστανε τον ινστρούχτορα διεθνούς κύρους και ήθελε να επανακάμψει στην πολιτική!

Το πλέον ανησυχητικό δείγμα, είναι η ονοματολογία για τη νέα κυβέρνηση που περιλαμβάνει όλα τα διαμάντια της σκοτεινής περιόδου Σημίτη όπου συνετελέσθει και το σύνολο των εγκλημάτων προ μνημονίου.

Ο μόνος δρόμος είναι η παραδειγματική, δρακόντεια τιμωρία της σοσιαλφασιστικής συμμορίας.
Αλλιώς, ας ετοιμαστούμε για την λαίλαπα. Η οικονομία δεν είναι καφεμαντεία και η ιστορία δεν συγχωρεί ούτε καν την άγνοια. Πόσο μάλλον την συνενοχή (συνευθύνη την ονομάζει ο κ. Βενιζέλος)


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...