Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

Από την ΤτΕ, στο ΚΕΠΕ και τώρα στο ΙΟΒΕ…


Πως “ταιριάζουν” αυτά τα τρία; Πρόσφατα έβγαλαν εκτιμήσεις για την πορεία της ελληνικής οικονομίας… Και οι τρεις αποτύπωναν με τα πιο μελανά χρώματα την όλη κατάσταση… Οι εκτιμήσεις τους όμως, διέφεραν σημαντικά και αυτό έχει σημασία!

Η ΤτΕ έλεγε οτι η ύφεση το 2012 θα “κλείσει” στο 5% και ανεργία πάνω από το 19%! Αυτό στις 24 Απριλίου…

Στις 26 Ιουνίου ήρθε το ΚΕΠΕ για να ταράξει ακόμα περισσότερο τα νερά! Βλέπει την ύφεση για φέτος στο 6,7% και στο τρίτο τρίμηνο του 2012 στο εκρηκτικό 9,14%…

Σήμερα έρχεται το ΙΟΒΕ να υπολογίσει την φετινή ύφεση στο 6,9% και την ανεργία στο 23,6%, αφήνοντας κατά πολύ πίσω τις εκτιμήσεις της Τράπεζας της Ελλαδας.

Το ερώτημα είναι πως υπάρχουν τέτοιες διάφορες στις εκτιμήσεις οργανισμών που υπολογίζει η κυβέρνηση, αλλά και το γεγονός οτι η κυβέρνηση και η τρόικα υπολόγιζαν τη φετινή ύφεση στο 4,5%. Όσο πάει, πλησιάζουμε στο 7%. Όσο πάει δηλαδή, αρχίζουν να λένε την αλήθεια η οποία είναι μια: κατέστρεψαν την οικονομία και κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους!

Ομάδα ΟΛΥΜΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...