Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΔΝΤ προς Ρουμελιώτη: "Ήσουν κι εσύ στις αποφάσεις"...

Ο πρώην εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ και νυν αντιπρόεδρος της Τρ. Πειραιώς είχε “αδειάσει” το ΔΝΤ με δηλώσεις του, υποστηρίζοντας ότι γνώριζε εξ’ αρχής ότι το πρόγραμμα στην Ελλάδα θα αποτύχει!



Τώρα, έρχεται η σειρά του Ταμείου να αδειάσει το πρώην μέλος του και νυν στέλεχος μιας τράπεζας που έχει πάρει κάμποσα δις από το κράτος χωρίς να έχει δώσει στη δημοσιότητα του όρους ανακεφαλαιοποίησης.


Τι λέει το ΔΝΤ; Πηγές του ταμείου τις οποίες επικαλείται ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Ουάσιγκτον, ανέφεραν πως ο τότε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ στήριξε από την αρχή και με ενεργό τρόπο στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τις ελληνικές αρχές τις πολιτικές στο πεδίο της δημοσιονομικής προσαρμογής που εισηγήθηκε το ΔΝΤ και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει η Ελλάδα, τόσο κατά τη διάρκεια του πρώτου όσο και του δεύτερου προγράμματος στήριξης της χώρας.


Ο ένας “αδειάζει” τον άλλον και στη μέση οι Έλληνες πολίτες που πληρώνουν και τις δυο πλευρές!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...