Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Δένδιας: Στον εισαγγελέα οι δικογραφίες για το Indymedia

Στον εισαγγελέα βρίσκονται οι δικογραφίες για τον ιστότοπο Indymedia, όπως ενημέρωσε από το βήμα της βουλής ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη.Ο Α.Γεωργιάδης υποστήριξε ότι το κράτος αδρανεί μπροστά στην «απίστευτη, πρόκληση να προβάλλονται και να προωθούνται από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα εγκληματικές και τρομοκρατικές πράξεις».
«Μέσα από την ιστοσελίδα που βρίσκεται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο απειλούνται Έλληνες πολίτες. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί», ανέφερε.

«Ο νόμος θα εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε κάθε κατεύθυνση. Σε κράτος ευνομούμενο δεν υφίσταται καμία άλλη επιλογή ... Οι δικογραφίες βρίσκονται στον εισαγγελέα δεν προτίθεμαι να παρέμβω στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης. Θα σημειώσω όμως ότι συμφωνώ με τα λεγόμενα σας», απάντησε ο Ν.Δένδιας.http://topontiki.gr/article/39443

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...