Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Τσίπρας… καλεί στην Ελλάδα χιλιάδες Σύρους πρόσφυγες!!!


«Η Ελλάδα θα πρέπει να παρέμβει για να υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ και να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας από την Ελλάδα προσφύγων και να τους δοθεί η δυνατότητα επαναπατρισμού όταν τελειώσει η κρίση στην περιοχή».
Ποιος το είπε αυτό; Μα το παιδί του 15μελούς, ο Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλο. Προέτρεψε δηλαδή την ελληνική κυβέρνηση να δεχθεί μερικές χιλιάδες Σύριους, να τους φιλοξενήσει και μετά να τους στείλει στα σπίτια τους, όταν περάσει η κρίση.
Ας πούμε ότι είμαστε στο πλευρό του αγαπητού Αλέξη για λόγους ανθρωπισμού. Πράγματι, όλος ο κόσμος πρέπει να βοηθά σε τέτοιες τραγωδίες. Αλλά μπορεί να μας εξηγήσει ο κ. Τσίπρας:

1. Η Ελλάδα έχει πάνω από 1 εκατ. παράνομους μετανάστες τους οποίους δε μπορεί να ελέγξει ούτε καν με τις επιχειρήσεις σαν τον Ξένιο Δία. Πώς θα ελέγξει ακόμη μερικές χιλιάδες;
2. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών καθώς τα χαρακτηρίζει αποθήκες ψυχών και άλλα τέτοια «αριστερά» τσιτάτα. Μήπως να μας πει που θα βάλει τους φιλοξενούμενους Σύριους η Ελλάδα; Εχουμε χώρους για να το κάνουμε; Εχουμε λεφτά, υποδομές; Μήπως όταν ο Αλέξης γίνει πρωθυπουργός θα φέρει την κότα με το χρυσό αυγό;
3. Αυτή είναι η λύση του ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό; Να φέρουμε κι άλλους, να σφαχτούνε με τους υπόλοιπους και να γλιτώσουμε;
Μιλάμε ο άνθρωπος δεν παίζεται. Αν νομίζει ότι με τέτοιες αριστερές ευαισθησίες θα δείξει ανθρωπισμό, την ίδια ώρα μάλιστα που η χώρα περνά η ίδια μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, τότε είναι σε άλλο πλανήτη. Και είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...