Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Το Ισλάμ στον κόσμο και την Ευρώπη

Και ξαφνικά, ο πλανήτης κινδυνεύει να εκραγεί από την οργή των μουσουλμάνων. Ήδη υπάρχουν νεκροί και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται:
Τελικά, τι είναι το Ισλάμ;
Πώς μπορεί μία θρησκεία να προσφέρει τόσο μίσος στους πιστούς της και να τους μεταβάλλει σε στυγερούς δολοφόνους;
Τι ακριβώς συμβαίνει και γιατί θα πρέπει να ανησυχούμε;

Ξεκινώντας, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία. Είναι ΚΑΙ θρησκεία, αφού έχει σαφή χαρακτηριστικά ενός πολιτικού, πολιτιστικού, κοινωνικού και οικονομικού συστήματος, το οποίο χρησιμοποιεί την πίστη προς τον Αλλάχ ως συνδετικό κρίκο των κομματιών που το απαρτίζουν. Να σημειωθεί πως είναι πολύ εύκολο για τους "ηγέτες" του Ισλάμ, να μετατρέπουν στο όνομα του Αλλάχ τους πιστούς μουσουλμάνους
σε στρατιώτες ή σε δολοφόνους καμικάζι.

Το Ισλάμ έχει τους δικούς του νόμους (Σαρία) τους οποίους θεωρεί ως υπέρτατους νόμους που θα πρέπει να κυριαρχούν στις χώρες όπου η πλειοψηφία του πληθυσμού είναι μουσουλμάνοι. Οι άπιστοι, σύμφωνα με το Κοράνι (το ιερό βιβλίο), είναι εχθροί που πρέπει να γίνουν μουσουλμάνοι ή να… πεθάνουν!

Και όμως, πριν να συνεχίσουμε θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν υπάρχει μετριοπαθές Ισλάμ, αλλά υπάρχουν απλώς μετριοπαθείς μουσουλμάνοι. Και μετριοπαθείς είναι εκείνοι οι μουσουλμάνοι που δεν κατοικούν σε περιοχές όπου το Ισλάμ παίζει κυρίαρχο πολιτικό, κοινωνικό, οικονομικό ή θρησκευτικό ρόλο. Δηλαδή, οι μουσουλμάνοι που ζούνε στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ (αν και στην Ευρώπη έχουν αρχίσει να σημειώνονται κρούσματα – τάσεις συγκρουσιακές) και έχουν γνωρίσει τελείως διαφορετικές κουλτούρες και έχουν κατανοήσει πως είναι διαφορετικό το να πιστεύεις στον Θεό, από το να πιστεύεις πως ο Θεός ικανοποιείται όταν δολοφονείς στο όνομά του.

Αυτό το Ισλάμ, του φονταμενταλισμού και της αγριότητας, του επεκτατισμού και της απειλής προς τον δυτικό κόσμο, έχει σαφέστατα επιλεχθεί ως το καλύτερο όπλο για την δημιουργία μίας γενικής αναστάτωσης, η οποία θα εξαναγκάσει ή σε μία παγκόσμια σύρραξη ή στην επιβολή ενός παγκόσμιου τρόμου, πιέζοντας ολοφάνερα στην Παγκοσμιοποίηση, στην παγκόσμια θρησκεία .

Η Ελλάδα ζει ήδη το πρόβλημα (ή τα προβλήματα, αν έτσι προτιμάτε) που «μοιράζει» η λαθρομετανάστευση. Όμως, δεν είναι μόνο οι Έλληνες που υποφέρουν από τα "αγαθά" του πολυπολιτισμού. Παρακολουθείστε με προσοχή το βίντεο και στη συνέχεια βγάλτε τα συμπεράσματά σας… ενθυμούμενοι πως το Ισλάμ είναι ένα "σύστημα" που θεωρεί αυτονόητο να εξαπλωθεί με κάθε τρόπο και μέσο σε ολόκληρο τον κόσμο και να εξαναγκάσει την δύση να το ασπαστεί. Το ότι, ενίοτε το Ισλάμ γίνεται μαριονέτα στα σχέδια διεθνών μυστικών υπηρεσιών και συμφερόντων, είναι μία λεπτομέρεια που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας ξεφύγει...



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...