Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Έχετε σώας τας φρένας; (βίντεο αποκάλυψη)


Η μνήμη είναι το ισχυρότερο όπλο του ανθρώπου. Είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που του έδωσε το δικαίωμα για πρόσβαση στη γνώση και στην ανάπτυξη. Βέβαια, συνηθίζεται στα τελευταία χρόνια οι λαοί να μην θυμούνται ή κάποιοι να φροντίζουν να καλλιεργούν επιλεκτικά τη μνήμη τους.

Όμως, επειδή στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας, η μνήμη μπορεί να αποθηκευθεί και σε υλικά πέρα από τον ανθρώπινο εγκέφαλο ή από βιβλία που μπορεί να καούν σε βανδαλισμούς, πρέπει να ομολογήσουμε πως η ψηφιακή μνήμη κόκαλα δεν έχει αλλά κοκαλάκι δεν αφήνει που να μην το συνθλίψει, όταν ανασύρεται από τους σκληρούς δίσκους του διαδικτύου.
Απολαύστε, λοιπόν τον Άδωνη Γεωργιάδη, στην προ Νέας Δημοκρατίας εποχή του, πολύ πριν να πάρει μεταγραφή για την… Συγγρού. Απολαύστε την πολιτική του οξυδέρκεια, την πολιτική του διορατικότητα και την πολιτική του σταθερότητα, σε μία σειρά από ατάκες που ο ίδιος είπε μπροστά στις κάμερες…

Απολαύστε λοιπόν, και αφού γελάσετε με την καρδιά σας, στη συνέχεια κλάψτε. Επειδή αυτού του είδους οι πολιτικοί άντρες έχουν αναλάβει την τύχη και το μέλλον της χώρας και όλων των πολιτών της… Όσο για εσάς, κύριε Σαμαρά, δικαίως όλοι αναρωτιόμαστε αν "έχετε σώας τα φρένας"... ή μήπως δεν έχετε καν φρένα;




Σημείωση:Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, εν γνώσει του, δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων πάνω στους οποίους άρχει.
Θουκυδίδης 460-398 π.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...