Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Η διαπραγμάτευση Σαμαρά και τα 11 δισ. θα σώσουν* το χώρο!


Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Δήλωση Μέρκελ : «Ελπίζω και εύχομαι η Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ»
Θα πρέπει να πουμε στη κ.Μέρκελ ότι χάρη στη διαπραγμάτευση Σαμαρά.Βενιζέλου,Κουβέλη ο χώρος θα πάρα-πάρα-μείνει στο Ευρώ.
Μέ ή… χωρίς τους ιθαγενείς…
Ξέρετε τι συνέβη στην Λετονία; Ερήμωση της Χώρας!
Διαβάστε το πρόγραμμα των ανατολικών και βάλτε το δίπλα στα κατεβασμένα παντελόνια των 11δις:
Ρουμανία
Στη Ρουμανία οι κυβερνήσεις έλαβαν δάνειο ύψους περίπου 13 δις ευρώ. Έγιναν 150.000 απολύσεις στο Δημόσιομείωση στις συντάξεις και τους μισθούς και αύξηση των φόρων. Αποτέλεσμα;
= Το 2009 το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε κατά 7,1%. (τι μου θυμίζει; χμ…)
Ουγγαρία
Η Ουγγαρία υποχρεώθηκε να καταργήσει τη 13η σύνταξη, το 13ο μισθό και να περικόψει κατά 20%-30% τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να λάβουν δάνειο 12,5 δις ευρώ από το ΔΝΤ, τον Οκτώβριο του 2008(βρε κάτι μου θυμίζει…)
= Το ΑΕΠ της χώρας μειώθηκε το 2009 κατά 6,3%.
Λετονία 
Η Λετονία έλαβε δάνειο από το ΔΝΤ 1,7 δις ευρώ. Ζητήθηκε από την κυβέρνηση να μειώσει τους μισθούς στο Δημόσιο κατά 30%, τιςδαπάνες κατά 4,5%, να παγώσει τις συντάξεις (βύσματα;) και να αυξήσει τον ΦΠΑ.
= Η οικονομία της συρρικνώθηκε κατά 18%, το ΑΕΠ σημείωσε πτώση κατά 24% μέσα σε δύο χρόνια και η ανεργία εκτινάχθηκε στο 23%(τους φάγαμε στην Ανεργία.. 25% εμείς)
Απαραίτητος όρος του ΔΝΤ; Η περικοπή των δαπανών στο χώρο της Παιδείας (we will miss you Αννούλα)! Αν ήταν χίλια τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σήμερα έχουν μειωθεί κατά 10%!
ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΑ, ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΜΈΤΡΑ ΣΤΑ ΟΠΟΊΑ ΥΠΟΒΛΉΘΗΚΕ Η ΛΕΤΟΝΊΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΜEIΩΣΗ ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΏΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΩΝ ΚΑΤΆ 40%!  (τι ζήτησε η Μέρκελ προχθές Ο-Ε-Ο...; )

= Μπήκε λουκέτο σε μικρομάγαζα, αυξήθηκε η μαζική μετανάστευση, ενώ ερήμωσαν ολόκληρα χωριά!
ΣΤΗ ΛΕΤΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ !
Αυτή είναι πράσινη ανάπτυξη, λιγότεροι Ελληνες, περισσότερα δέντρα!
Να διώξουμε τους Ελληνες και να φυτέψουμε Αιολικά πάρκα και φωτοβολταϊκά του Προγράμματος Ηλιος !
Ενα Μπράβο στους στους ”πατριώτες” της ΝΔ, τσεκουράτους και τηλεβιβλιοπώλες, που βοηθούν στη μείωση των γεννήσεων των Ελλήνων, έτσι δεν θα υπάρχουν Ελληνες που θα μεταναστεύουν ! 
Επείδη ο κόσμος έχει Βαρεθεί διαπιστώσεις, να του Θυμίσω ότι υπάρχουν λύσεις! Η Εθνική Αντιπρόταση!
Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...